bafe konkurs-2014BAFE raspisala konkurs za dizajnere i fotografe

Modna organizacija BAFE (Belgrade Alternative Fashion Event) raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe na temu „Šta vas inspiriše u životu?“ („What inspires your life?“) koji traje do 15. oktobra, saopštili su organizatori.
Materijal koji treba da sadrži cv, portfolio sa skicama i foto/video materijalom, kao i sinopsis u kome dizajner, odnosno fotograf predstavlja koncept svog umetničkog projekta i otkriva šta ga je inspirisalo da krene u njegovu realizaciju.
Sve podatke treba poslati na mejl [email protected], a izabrani autori dobiće priliku da svoj rad prikažu na manifestaciji Balkan Art Fashion Event koja će biti održana tokom novembra meseca.
Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija čija je svrha upoznavanje javnosti sa novom generacijom mladih stvaralaca iz Srbije i zemalja regiona. Posebnu pažnju posvećuju pomaganju razvoja autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo jednu od grana industrije, već kao svojevrstan umetnički performans koji se odvija kako na modnoj pisti, tako i na ulici.

Povezana vest:  Izabel Maran otvara prvi butik u Kaliforniji