PEUN 20 WG SRBNovi Persil ColdZyme – savršeno uklanja mrlje na veoma niskim temperaturama
 
Svakodnevni život je pun uzbuđenja i iznenađenja. Mrlje od blata na farmerkama vašeg deteta ili mrlje od vina na vašoj omiljenoj beloj košulji mogu biti jako komplikovane za uklanjanje. Obično smo se oslanjali na to da odeću peremo na visokim temperaturama, kako bismo se oslobodili onih najtvrdokornijih mrlja u našoj nedeljnoj korpi za prljav veš – rizikujući da oštetimo naše najdragocenije komade odeće. Ali Persil nudi savršeno rešenje, novi Persil ColdZyme sa nemačkom tehnologijom oslobađa vašu odeću najtvrdoglavijih fleka već na najnižim temperaturama.
Nova snažna formula Persil ColdZyme sa nemačkom tehnologijom aktivnih enzima pojačava pouzdanu snagu pranja Persil Expert linije, za uklanjanje čak i najtvrdoglavijih fleka na niskim temperaturama pranja – ostavljajući veš savršeno čistim i blistavim bez rizika od oštećenja. Persil ColdZyme je posebno efikasan na mrljama kao što su one od masti i ulja. Bioaktivatori deluju na fleke čim se veš mašina napuni vodom, a visokoperformantna mešavina enzima počinje da deluje na temperaturama već od 20ºC.
Zahvaljujući  novom Persil ColdZyme, ne morate da povećavate temperaturu kako biste se oslobodili najtvrdokornijih mrlja i rizikovali da uništite omiljenu odeću. Pranje na nižim temperaturama sprečava habanje osetljivog veša i sprečava ispiranje boja. A to je dobro i za okolinu i za vaš novčanik, jer štedi energiju.
Novi Persil ColdZyme praškovi i gelovi sa nemačkom tehnologijom nude savršeno rešenje za obojeni veš, belu odeću kao i za najosetljiviju kožu, jer nova linija nudi rešenje za sve potrebe jednog domaćinstva. Nova i unapređena linija iz Persila sadrži i novu mirisnu tehnologiju koja efikasnije ispušta svež dugotrajni miris koji čini da odeća miriše jednako sjajno kao što i izgleda. Persil ColdZyme sa nemačkom tehnologijom dolazi u modernom dizajnu koji već na prvi pogled prenosi snagu proizvoda, koji je najnovija u dugom nizu inovacija iz Henkelovog brenda Persil.
Povezana vest:  Desk&More Beograđanka: Pametne i fleksibilne kancelarije u srcu grada do kraja godine