Predrag Danilovic u Delta City-juVeliki i mali košarkaši – Predrag Danilović i Muta Nikolić na druženju sa najmlađima

Najmlađi posetioci Delta Cityja, u završnici manifestacije „Dečiji sportski dani“, koja je trajala od 15. do 17. septembra, u organizaciji šoping-mola i Sportske akademije Senjak, imali su priliku da se druže sa košarkaškim velikanima Predragom Danilovićem i Miroslavom Mutom Nikolićem, a u proteklim danima manifestaciju su posetili i vaterpolista Sava Ranđelović, kaskader Uroš Ćertić, glumac Bane Trifunović, kao i fudbaleri OFK Beograd.
U okviru „Dečijih sportskih dana“ mališani su imali priliku da uživaju u brojnim zanimljivostima – od škola sportova, treninga sa poznatim sportistima, trka u puzanju, takmičenja na poligonima brzine i spretnosti do korektivne gimnastike i trke u džakovima… i još mnogo toga.
Tokom sva tri dana trajanja, deci je kroz igru i radionice ukazano na značaj bavljenja sportom, a u saradnji sa fizijatrima i fizioteraputima Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, održani su i časovi posvećeni korektivnoj gimnastici, kao jedinoj preventivi problema posturalnog statusa i ravnih tabana kod dece.

Povezana vest:  Da li ste spremni za opasno dobru kafu?