Vichy-torbica-idealia

Idéalia prva Vichy linija za vidljivu transformaciju kvaliteta kože

Vichy je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njen kvalitet pa je upravo iz tog razloga stvorio liniju Idéalia za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Novo istraživanje pokazuje kako je 7 od 10 žena otkrilo tajnu svoje idealne kože uz prvu Vichy negu za vidljivu transformaciju kože.* Ove jeseni otkrijte Idéalia efikasnost u apotekama – Uz odabrani Idéalia proizvod poklanjamo Vam 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvaliteta kože za samo 8 dana i kozmetičku torbicu. **

SA VICHY LINIJOM IDEALIA, IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN

Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Transformacija boje tena, površine i blistavosti su tri ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože. Upravo su iz tog razloga Laboratorije Vichy osmislile liniju Idealia za kompletnu transformaciju kože sa prvim znakovima starenja: pojava prvih bora, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Idealia nega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože, kombuhu, koja je poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima, a na kožu deluje sloj po sloj. Linija takođe obuhvata Idealia Pro negu za korekciju pigmentacijskih fleka, Idealia BB kremu, Idealia Oči i Idealia Life Serum – prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života. 2014. godine Vichy predstavlja novo istraživanje: 7 od 10 žena otkrilo je svoju idealnu kožu uz prvu Vichy negu za vidljivu transformaciju kože.*
*test potrošača 120 žena
** Promocija je dostupna u ovlašćenim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha
IDÉALIA NEGA ZA GLATKU POVRŠINU ZDRAVOG SJAJA
Idealia nega za glatku kožu zdravog sjaja omogućava transformaciju kvaliteta kože: ujednačen ten, glatku površinu kože i ublažene bore. Kombuha – čajni koncentrat, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji obnavljaju kožu sloj po sloj i tako utiče na postizanje idealnog kvaliteta i površine kože. Dobija se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja što garantuje prirodnu koncentraciju aktivnih materija u najčistijem obliku. Sloj po sloj, kombuha deluje duboko ispod površine kože i utiče na pigmentnu i kapilarnu homogenost, površinu kože i bore. Nega je dostupna u dve teksture za normalnu do mešovitu i suvu kožu: bogatstvo kreme sa lakoćom gela za osećaj svežine sadrži termalnu vodu Vichy koja umiruje i jača kožu. Nega je bledoružičaste boje sa jedva vidljivim sedefom za trenutni zdravi sjaj. Proizvod je prikladan za osetljivu kožu, hipoalergen je i ne sadrži parabene.

Povezana vest:  Upoznajte inovativnu tehnologiju za negu usana uz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus balzam za usne

IDÉALIA LIFE SERUM ZA 8 VIDLjIVIH PROMENA KVALITETA KOŽE U 8 DANA
Idéalia Life Serum je prvi Vichy serum koji za samo 8 dana vidljivo transformiše 8 pokazatelja kvaliteta kože:
– sužene pore
– uglačana površina kože
– obnovljen blistav ten
– ublaženi znakovi umora
– odmorne crte lica
– sjaj pod kontrolom
– uklonjene pigmentacijske fleke
– mekana koža
Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka

[LR2412+LHA] poništava uticaj načina života na parametre kvaliteta kože: derivat jasmonske kiseline nazvan LR2412 je anti-age molekula nadahnuta prirodnim procesima obnove jasmina koji na agresije odgovara lučenjem. LR2412 ubrzava obnovu epidermisa i poboljšava prirodni obrambeni mehanizam kože. Po prvi put LR2412 je spojen sa LHA, derivatom salicilne kiseline koji podstiče ćelijsku obnovu umorne kože. Takođe smanjuje i pigmentne nedostatke na površini zahvaljujući efektu pilinga. I konačno, poboljšava kvalitet tena povećanjem refleksije svetlosti sa površine kože. Ovaj spoj aktivnih sastojaka deluje na sve parametre kvaliteta kože i kožu čini idealnom.

Povezana vest:  U Beogradu se otvara novi prostor Gradstor - design hub

IDÉALIA RUTINA NA POKLON
Ove jeseni Vichy predstavlja posebnu promociju u ovlašćenim partner apotekama: uz kupovinu odabranog Idéalia proizvoda Vichy poklanja ekskluzivnu kozmetičku torbicu sa 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvaliteta kože u 8 dana, uzorke Idéalia dnevne nege i Idéalia Oči. Ponuda traje do isteka zaliha.

IDÉALIA: 3.014,88 RSD*
IDÉALIA PRO: 3.604,00 RSD*
IDÉALIA LIFE SERUM: 4.238,64 RSD*
IDÉALIA OČI: 2.633,04 RSD*

Povezana vest:  Uz pozitivne priče predstavljena platforma za susret mladih Zapadnog Balkana - HAJDE!

*NEOBAVEZUJUĆA, PREPORUČENA MALOPRODAJNA CENA