Coca-Cola praznična čarolija donela radost stanovnicima Beograda

Mede_i_decaStanovnici Beograda, okupljeni na Trgu Republike, uživali su u pravoj prazničnoj idili i svojim humanim gestom i dobrom voljom prikupili poklone za štićenike radnih jedinica Doma za srednjoškolsku i studentsku omladinu i Prihvatilišta za zaštitu zlostavljane dece Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Beogradu.

Nakon svoje misije na trgu, Deda Mraz je sa svojim pomoćnicima Šuškom, Uškom, Duškom, Miškom i Njuškom, obišao ustanove, uručio poklone i doneo prazničnu čaroliju i dobro raspoloženje. 
Akcija je u najvećoj meri zavisila od građana i njihove dobre volje, te je veliki broj sugrađana koji je doneo poklone pokazao da čaroliju započinjemo svi mi, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja i poklanjanja, naročito najmlađima koji im se najviše raduju i sa nestrpljenjem ih očekuju. Tako je u Beogradu ispunjena osnovna misija karavana, a to je prikupljanje poklona za najmlađe. 
Pokloni_za_Zvecansku_7Akcija je sprovedena u okviru Coca-Cola prazničnog karavana pod nazivom “Čaroliju započinješ ti!” koji je na put krenuo 5. decembra iz Beograda i do 26. decembra obići će još i Pančevo, Novi Sad, Niš, Smederevo, Kragujevac, Jagodinu, Paraćin, Kruševac, Leskovac, Kraljevo, Čačak, Užice, Valjevo, Šabac, Suboticu, Zrenjanin i Podgoricu u Crnoj Gori. Cilj karavana je da u svakom gradu koji će posetiti, sugrađani prikupe i donesu što više poklona za decu koja leže u bolnicama, decu sa posebnim potrebama, kao i za decu bez roditeljskog staranja. 
Ove godine, ČAROLIJU ZAPOČINJEŠ TI!
Pridruži se Deda Mrazu i polarnoj družini u svom gradu!

Povezana vest:  CONVERSE U KREATIVNOJ AKCIJI OVOG PROLEĆA

Otvaranje_poklona_u_Zveanskoj_52