VICHY---AQUALIA-AMBIANCEAQUALIA THERMAL – dinamična rutina za svežu lepotu u svakom trenutku

Ove godine Vichy je predstavio revoluciju na području idealne kože i lansirao novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućava dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svežu lepotu u svakom trenutku. Nakon letnjih godišnjih odmora i povratka u svakodnevnu rutinu, posebnu pažnju treba da posvetimo koži lica kojoj je potrebna dubinska hidratacija i oporavak. Vichy tokom septembra uz kupovinu bilo koje Aqualia Thermal nege poklanja 7-dnevnu rutinu čišćenja i nege* kako bi Vaša koža bila dugotrajno hidrirana, sveža i lepa .
Šta je zapravo sveža lepota? Blistav ten, ublažene linije isušenosti, svež izgled i dugotrajno hidrirana koža samo su neka od obeležja idealne sveže lepote – koju može dostići svaka koža pa i ona najosetljivija kojoj je potrebna dodatna nega. Hidratacija je ključ postizanja idealne kao i osnovna potreba isušene kože mada nege koje koristimo često ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju. Upravo zbog toga koža postaje dehidrirana i to na različitim delovima lica. Tokom dana, pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Koža sadrži 70% vode mada se određeni delovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen“ izgled lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne nege za hidrataciju je sveža lepota koja traje: izuzetno je važno koristiti negu koja stimuliše raspodelu vode kroz kožu lica- takozvanu dinamičnu hidrataciju. Za još dugotrajniji osećaj sveže lepote bitno je naglasiti rutinu čišćenja i nege i birati proizvode koji su primereni za osetljivu kožu i koji kožu ostavljaju svežom, mekom i umirenom.
*Akcija je dostupna u ovlašćenim Vichy partner apotekama i traje do isteka zaliha. Poklon se dobija uz kupovinu bilo koje Aqualia nege za lice, izuzev nege za područje oko očiju i balzama za usne.

Povezana vest:  Njuzvik ponovo u štampi

NOVA LINIJA DINAMIČNE HIDRATACIJE

Aqualia Thermal proizvodi za dinamičnu hidrataciju sadrže ultra senzorijalne teksture optimalne tolerancije i pružaju efikasnu transformaciju za svežu lepotu kože. Linija se sastoji od Aqalia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mešovitu i suvu, isušenu osetljivu kožu i moćnog seruma za sve tipove kože pa i onu naosjetljiviju. AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA efikasno hidrira isušena područja lica zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju. Linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež a koža je dugotrajno hidrirana. AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE dinamično hidrira isušena područja zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu: linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež i blistav a koža je dugotrajno hidrirana.

Povezana vest:  Muzičari u akciji za pomoć gladnima -Lena Kovačević, Jelena Tomašević, Nevena Božović, Bojan Leksington, Sale Tropiko

VICHY POKLANjA 7-DNEVNU RUTINU ZA JOŠ DUŽI OSEĆAJ SVEŽE LEPOTE NA VAŠOJ KOŽI

Ove jeseni uz kupovinu Aqualia Thermal nege Vichy poklanja 7-dnevnu rutinu da osećaj sveže lepote na Vašoj koži traje još duže: Aqualia Thermal 7-dnevna rutina sadrži Purete Thermale 3u1 negu za čišćenje lica 30 ml koja efikasno čisti kožu i ostavlja je svežom, mekom i umirenom i 7 uzoraka Aqualia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mešovitu kožu. Proizvodi su primereni za osetljivu kožu, hipoalergeni i ne sadrže parabene.
*Akcija je dostupna u ovlašćenim Vichy partner apotekama i traje do isteka zaliha. Poklon se dobija uz kupovinu bilo koje Aqualia nege za lice, osim nege za područje oko očiju i balzama za usne.

Povezana vest:  BEER FEST U VRNJAČKOJ BANJI

Aqualia Thermal dinamična hidratacija 50 ml: 2.342,31 RSD*
Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože: 2.342,04 RSD*

*Neobavezujuća preporučena cena (kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene u skladu sa svojom cenovnom politikom).