Silan Fiji 1lSilan Tahiti 1lOtkrijte tajne Silan Aromaterapije
 
Čovečanstvo je vekovima tražilo načine da osveži, ugodi sebi i inspiriše telo i um. Shodno tome, sve antičke kulture su razvijale svoje tajne kojima su regenerisale telo i inspirisale čula.  Silan sada koristi te stare tajne i razvija novu Silan Aromatherapy liniju proizvoda. Obogaćena mirisima pažljivo odabranih esencijalnih ulja i cvetnim notama, nova Silan Aromatherapy linija nudi vrhunske, dugotrajne mirise u kombinaciji sa neverovatnom mekoćom odeće.
Svakodnevni život postaje sve više stresan i haotičan. Zbog toga ljudi traže malo vremena da pobegnu od svakodnevne rutine i da opuste telo i um. Aromaterapija se zasniva na znanjima kako različiti mirisi mogu da utiču pozitivno na naše raspoloženje. Nova Aromatherapy linija iz Silana sa mirisima esencijalnih ulja kombinuje vekove učenja sa decenijama iskustva Silana, i nudi četiri verzije za različite trenutke uživanja.
Kad god smo pod stresom, osećamo iscrpljenost i nemir, „Silan Secrets of Relaxation“ sa umirujućim mirisom ulja lavande i gardenije će učiniti da osetimo uživanje kao u predivnom spa tretmanu. Kada čeznemo za osvežavajućom kupkom, „Silan Secrets of Wellbeing“ sa predivnim mirisom ulja mandarine i jasmina će ponovo uspostaviti ravnotežu između vašeg duha i tela.
Povezana vest:  Dodeljena priznanja “30 ispod 30” najuspešnijim Srbima u zemlji i dijaspori