baby vizual 2 22Nega osetljive bebine kože nakon ojeda

Pored svih onih lepih trenutaka koje roditeljstvo pruža, uvek je prisutna i određena doza zabrinutosti. Roditelji se stalno preispituju da li su svojoj deci pružili sve ono što im je potrebno, posebno kada je reč o pravilnoj nezi i zdravlju mališana. Odgovore na mnoga pitanja mame i tate moraće sami da pronađu, ali kada je nega kože u pitanju, tu je NIVEA, naročito u onim delikatnim situacijama, kao što je nega osetljive bebine kože nakon ojeda. Poznato je da je ojed bebine guze odnosno pelenski osip, jedan od najčešćih problema sa kožom kod beba mlađih od dve godine. Kao najvažniju mera za ublažavanje osipa stručnjaci ističu izlaganje (pelenske regije) vazduhu u kombinaciji sa umirujućom kremom pri prvim znakovima crvenila. Upravo NIVEA BABY Krema protiv ojeda obezbeđuje potrebnu antibakterijsku zaštitu sa dvadesetoprocentnim cink oksidom i efikasno štiti od vlažnosti. Pored odgovarajuće kreme neophodno je redovno menjati pelene i temeljno očistiti bebinu guzu kako biste sprečili iritaciju. Zato pri izboru odgovarajućih maramica za čišćenje vaš izbor svakako treba da budu one koje su najnežnije i najprijatnije za osetljivu bebinu kožu. NIVEA Baby Soft & Cream maramice natopljene su negujućom kremom sa prirodnim uljem nevena i obezbeđuju trenutno, umirujuće olakšanje od neprijatnosti dok osiguravaju temeljno čišćenje guze vaše bebe.

Povezana vest:  Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy TEINT IDÉAL

NIVEA Baby Mast za zasítitu od ojedaNIVEA Baby Mast za zaštitu od ojeda

Poseban kompleks otpornosti na vlagu sa dvadesetoprocentnim cink oksidom predstavlja efikasnu i propustljivu barijeru koja pomaže delu kože ispod pelena da ostane suv i zaštićen od osipa. Umirujuća krema, izuzetno meke teksture lako se razmazuje i prijatna je za osetljivu bebinu kožu, a posebno je preporučljiva kada očekujete duže periode između menjanja pelena (na primer noću ili kada putujete). Sadrži dvadesetoprocentni cink oksid koji štiti kožu i pantenol (provitamin B5) koji podstiče obnavljanje kože i zarastanje rana. Osim toga, prirodni minerali i ulje pšeničnih klica jačaju zaštitnu funkciju epiderma i čine osetljivu kožu beba otpornijom na agresivne spoljašnje uticaje. Razvijena je u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima, a podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana. Ne sadrži parabene, alkohol i boje.
100 ml, cena: 364 din

Povezana vest:  Kako je oktobar ujedinio žene širom sveta

NIVEA Baby Soft Care vlazne maramiceNIVEA Baby Soft & Care vlažne maramice

Posebno su pogodne za nežnu bebinu kožu kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita tokom čišćenja. Natopljene su kremom koja sadrži prirodni ekstrakt nevena. Trenutno umiruju kožu, pružaju olakšanje i temeljno čiste bebinu guzu. Razvijene su u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima, a podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana. Osim toga, NIVEA Baby Clean & Soft Sistem® sa posebno mekim mikrosunđerima, obogaćen je prirodnim pamukom za naročito nežno i efikasno čišćenje. Ne sadrži sapune, surfaktante koji pene i alkohol.
20 kom, cena: 149 din

Povezana vest:  Predstavljamo zanimanje: Producent u umetnosti i medijima!