dm radnja jubilejdm u Srbiji slavi deceniju uspešnog poslovanja

U poslovnoj godini 2013/14 (1.oktobar 2013 – 30.septembar 2014) dm drogerie markt beleži rast prometa za 20% što iznosi ukupno 4,96 milijardi dinara i predstavlja natprosečan rast u odnosu na razvoj drogerijskog sektora u našoj zemlji. Prodajnu mrežu dm-a čini 57 prodavnica u 20 gradova Srbije, sa asortimanskom ponudom od skoro 13000 proizvoda, od kojih preko 3000 proizvoda privatne robne marke. U ovoj poslovnoj godini otvoreno je 70 novih radnih mesta čime je ukupan broj zaposlenih, povećan na 480.
U 2014. godini, dm drogerie markt pod sloganom „10 godina zajedno“ sa ponosom proslavlja 10 godina rada u Srbiji. Kao znak zahvalnosti za poverenje koje su nam kupci u Srbiji pružili, tokom cele godine smo organizovali posebne pogodnosti, uz nastojanje da obezbedimo najkvalitetniju ponudu i uslugu.
Kao društveno odgovorna kompanija, dm konstantno podržava različite socijalne ustanove, kao i projekte za dobrobit zajednice. Kao pomoć od ovogodišnjih nezapamćenih poplava, dm je usmerio značajne direktne donacije robe ugroženom stanovništvu i institucijama u iznosu od preko 21 milion dinara.
Poseban ponos kompanije predstavlja „babybonus“, kao jedinstveni program lojalnosti, u okviru koga je prijavljeno skoro 30% novorođenih beba u Srbiji. U sklopu programa, svim prijavljenim bebama uzrasta do 6 meseci dm poklanja paket besplatnih pelena i sredstava za negu, a prijavljenim bebama uzrasta do godinu dana, knjižicu sa savetima i vaučere za pogodnosti prilikom kupovine sa popustima i do 50%.

Povezana vest:  Marina Mićanović održala reviju za obnovu srpske crkve u Njujorku