Cvrcak stednje knjizice bebama na poklonCvrčak štednja bebama na poklon
 
Komercijalna banka je tradicionalno poželela dobrodošlicu na svet svim bebama rođenim na Svetski dan štednje, 31. oktobra, knjižicama Cvrčak štednje sa depozitom od 50 evra, u dinarskoj protivvrednosti.
Predstavnici Komercijalne banke obišli su porodilišta u 24 grada, u kojima su sedišta filijala i uručili štedne knjižice majkama beba rođenih na Svetski dan štednje, kao i poklon benkice.
„Komercijalna banka ovu akciju organizuje od 2005. godine, što znači da nam je ovo deseti put da na ovakav način poželimo dobrodišlicu bebama. Posebno nam je drago što se naš krug poverenja, koji zajedno sa klijentima godinama uspešno gradimo, širi zahvaljujući i najmlađim članovima. Na ovaj način želimo i da se zahvalimo na poverenju i da proširimo svest o značaju štednje i odgovornom odnosu prema novcu,“ – rekla je Ljiljana Milošević, zamenica direktora Sektora stanovništva Komercijalne banke, prilikom obilaska porodilišta u Višegradskoj.
Roditelji beba koje su rođene na ovaj dan u ostalim porodilištima i gradovima, mogu da se jave najbližoj ekspozituri Komercijalne banke do 30. decembra 2014. godine, kako bi, sa priloženim Izvodom iz matične knjige rođenih, podigli Cvrčak štednu knjižicu sa depozitom.
„Kada se rodi beba, svaka pomoć veoma dobro dođe. Nastavićemo da štedimo i iskoristiti kasnije novac za dete, šta bude bilo potrebno,“ – izjavila je Bojana Božić, jedna od 30 mama koje su se porodile na Dan štednje u Klinici za ginekkologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije.
U Komercijalnoj banci štedi više od 750.000 klijenata, a štednja je krajem jula ove godine prešla cifru od čak 1,5 milijardi evra. Komercijalna banka je najveća domaća banka u Srbiji, sa 24 filijale širom zemlje, 229 ekspozitura, 252 bankomata, više od 1.300.000 otvorenih računa i skoro 3.000 zaposlenih koji vode računa o 900.000 klijenata.
Povezana vest:  Do 15. aprila traje glasanja građana za projekte NIS-ovog konkursa „Zajednici zajedno"