Creme Care  750NIVEA Body mleko za telo 400mlNIVEA Honey  Milk Cream ShowerNIVEA za vrhunsku zaštitu i negu kože tokom hladnijih dana

Svima nam je dobro poznat onaj neprijatan osećaj zatezanja ili ispucale kože koji se javlja već sa prvim hladnim danima. Da bismo se u potpunosti prepustili radostima koje nose jesnji i zimski dani, neophodno je da negujemo i zaštitimo našu kožu. Za ovu zimsku sezonu, NIVEA vam nudi novi „honey & milk“ kremasti gel za tuširanje obogaćen hranljivim sastojcima i zavodljivim mirisom meda i mleka, koji će pružiti koži svu potrebnu negu i učiniti je nežnom i hidriranom.
Verne potrošače i ljubitelje neodoljivog mirisa NIVEA plave kreme obradovaće ograničena serija Creme Care kremastih gelova za tuširanje sa dodatnih 250 ml ili 150 ml gratis. Potražite veća pakovanja od 400 ml i 750 ml i obradujte svoju kožu još jednim pakovanjem koje ćete praktično dobiti besplatno.
A ukoliko je vaša koža suva i zahteva dodatnu negu, preporučujemo da posle tuširanja nanesete i odgovarajuće mleko za telo. NIVEA Body mleko za telo omogućiće vašoj koži da duže ostane hidrirana, a vi ćete dodatno uživati u njegovoj negujućoj formulaciji i neodoljivom osećaju nežne kože.

Povezana vest:  NIVEA Cellular Perfect Skin proizvodi za divan mladalački sjaj kože

NIVEA Med & Mleko kremasti gel za tuširanje
Blaga, kremasta formula obogaćena mlečnim proteinima neguje i hidrira kožu, milujući vaša čula prirodnim mirisom meda. Obezbedite sebi nezaboravne trenutke uživanja i opuštanja uz zavodljive mirise NIVEA Med & Milk kremastog gela za tuširanje.
250 ml, cena: 244 din

NIVEA Crème Care kremasti gel za tuširanje
Negujuća formula sa provitaminom B5, hranljivim uljima i jedinstvenim, očaravajuće nežnim mirisom klasične NIVEA plave kreme učiniće vašu kožu svežom, glatkom i hidriranom, a mirisom oživeti uspomene na lepe trenutke iz detinjstva.
400 ml, cena: 244 din
750 ml, cena: 385 din

Povezana vest:  ADA MALL slavi drugi rođenda

NIVEA Body mleko za telo
Kremasta formula obogaćena hranljivim mineralima, negujućim uljem badema, vitaminom E i hidratantnim sastojcima, efikasno štiti kožu od isušivanja, čineći je svilenkasto nežnom i mekom.
250 ml, cena: 398 din
400 ml, cena: 590 din