NIVEA Smooth Sensation Souffle za teloNeodoljivo nežna i hidrirana koža tokom čitavog dana uz NIVEA Smooth sensation liniju proizvoda

Sigurno vam se nekada desilo da vas umor savlada, da vam nedostaje energije, da nemate snage i jednostavno vam se ne ustaje iz kreveta, a znate da morate. Čežnjivo maštate o relaksaciji i onim dragocenim trenucima opuštanja posvećenim samo vama. Da biste jutro započeli na najbolji mogući način, NIVEA u saradnji sa psihologom Iris Novacki preporučuje nekoliko saveta.

Pružite sebi dovoljno sna tokom noći

Utonite u san opušteni i potpuno rasterećeni kako biste čvršće spavali i dobro se odmorili. Pročitajte nekoliko stranica knjige, popijte čašu toplog mleka, naprskajte jastuk mirišljavom lavandom ili uradite nekoliko vežbi za opuštanje. Prepustite se snovima razmišljajući o lepim stvarima koje vas ujutru čekaju: kremasti kapućino, topli kroasan i osmeh drage osobe…

Obradujte sebe veselim buđenjem

Promenite zvuk jutarnjeg alarma i podesite da vas probudi omiljena pesma. Buđenje uz dobro poznatu melodiju sjajan je način da veseli i nasmejani započnete novi dan. Da biste lakše ustali iz kreveta, razmaknite zavese kako bi dnevna svetlost mogla da uđe u prostoriju. Na ovaj način brže ćete se probuditi jer hormon spavanja, melatonin, prestaje da deluje kada smo izloženi svetlosti.

Povezana vest:  Radno vreme ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata za prvomajske i uskršnje praznike

Razbudite se uz jutarnju gimnastiku

Dovoljno je da uradite nekoliko jednostavnih, jutarnjih vežbi kako biste aktivirali svoje telo. Vežbe istezanje odmah nakon buđenja efikasno pokreću metabolizam. Uz to, osam do deset dubokih udisaja i laganih izdisaja je sve što vam je potrebno za dodatno podizanje nivoa energije. Dišite duboko i potpuno ispraznite pluća pri svakom izdisaju. Potrudite se da budete što opušteniji i smireniji.

Vodite računa o svom zdravlju i pazite na pravilnu ishranu

Ne preskačite doručak, neophodno je da on bude zdrav i bogat. To je najvažniji obrok u toku dana koji će vam obezbediti potrebnu energiju za dnevne aktivnosti. Naravno ne zaboravite da sa osmehom zakoračite u novi dan. Dok se smejemo, naše telo proizvodi identične fizičke efekte kao kada smo srećni. Nivo stresa se smanjuje, mišići se opuštaju, a disanje i rad srca se usporavaju.

Koža je naš najveći organ, brinite o njoj i redovno je hidrirajte

Svakog jutra, kada se mi budimo, budi se i naša koža. Obavezno, u svoj jutranji ritual uvrstite negu kože i nađite vreme da je osvežite i probudite. Jutarnja hidratacija je jako bitna i trebalo bi je redovno praktikovati kako bismo započeli dan na pozitivan način. Hidrirajte vašu kožu svakog jutra i pružite sebi neodoljiv osećaj nežne i svilenkaste kože tokom čitavog dana. Razmazite svoju kožu NIVEA Smooth Sensation linijom proizvoda za negu tela.

Povezana vest:  Rudy Ricciotti posetio Beograd u organizaciji kompanije Lafarž Srbija

{vsig}NIVEA_SMOOTH_SENSATION{/vsig}

 

NIVEA Smooth sensation kremasto mleko za telo

Nova nemasna formula sada sa dvostruko većom količinom dragocenog ši putera, obezbeđuje koži dugotrajnu hidrataciju. Redovnim korišćenjem, suva koža postaje vidljivo meka i glatka.

250 ml, cena 399 din
400 ml, cena 580 din

NIVEA In-Shower Smooth mleko za negu tela pod tušem

Hidratantno mleko sa ši puterom za suvu kožu nanosi se dok ste pod tušem. Rezultat je neodoljivi osećaj nežne kože odmah nakon izlaska iz kade. Pogodan za upotrebu nakon depilacije, ovaj proizvod ostavlja svilenkasto nežan osećaj na koži i pruža hidrataciju koja traje do 24 sata. Vlažna koža odmah upija hranljive sastojke. Isperite mleko, obrišite se i vaša koža će biti savršeno hidrirana.

Povezana vest:  4.000 zvanica na venčanju princa Alberta

250 ml, cena: 399 din

400 ml, cena: 590 din

NIVEA Smooth souffle krema za negu tela

Negujući body souffle omogućava vašoj koži da trenutno postane meka poput bebine. Nemasna formulacija sadrži kombinaciju dragocenog ši putera i Hydra IQ čime obezbeđuje vašoj koži dugotrajnu hidrataciju. Hydra IQ podstiče stvaranje novih Aquaporina – hidratacionih kanalića koji su odgovorni za transport molekula vode između ćelija kože.

300 ml, cena: 497 din

NIVEA Smooth hranljiva krema za ruke

Bogata krema za ruke sa uljem makadamije ojačava prirodni zaštitni sloj kože, neguje zanoktice i ruke čini nežnim i glatkim. Obogaćena Hydra IQ tehnologijom, hidrira kožu čineći je negovanom čak i ukoliko često perete ruke.

100 ml, cena: 264 din

NIVEA Smooth sensation ulje za telo

Specifična formula ovog ulja za veoma suvu kožu intenzivno hidrira kožu zahvaljujući sposobnosti brzog upijanja. Obogaćeno prirodnim uljem avokada, čini kožu mekom, glatkom i nežnom uz dugotrajan svilenkasti izgled.

250 ml, cena: 399 din