katapult 1 016Počeo  „Katapult“ u Delta Cityju
 
Unikatni nakit i garderoba, ukrasni predmeti za kuću, saveti mladih dizajnera o aktuelnim modnim trendovima – samo su deo onoga šta očekuje posetioce Delta Cityja, u okviru tradicionalne modne manifestacije „Katapult“ koja će biti održana od 5. do 7. novembra, u centralnom atrijumu šoping-mola.
Više od 50 izlagača modnog „Katapulta“ poziva posetioce na novo druženje u okviru koga će imati priliku da uživaju u maštovitim i originalnim kreacijama – svaki komad je unikatan, dizajn originalan, a kvalitet glavni prioritet.
Među brojnim izlagačima, najnovije kolekcije predstaviće i „Miss Style“, kolekcije nakita „Biber“, „Lola“ i „Leona“, ukrasni predmeti za kuću „Titina“, dizajnerka tašni Tanja Atanacković, kao i mnogi drugi mladi umetnici.
U okviru „Katapulta“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.
Posetioci Delta Cityja imaće priliku da pogledaju i kupe izložene predmete, svakog dana tokom trodnevne manifestacije, od 10 do 22 sata.
Povezana vest:  Raznovrstan program za Međunarodni dan mladih u DOB-u