Pobednice Tanja Radjenovic i Ljiljana PerovicJedinstvene kombinacije na „UŠĆE Contra Style“ reviji
 
Poznata voditeljka Tanja Rađenović i novinarka Ljiljana Perović proglašene su za najbolji modni dvojac na modnoj reviji „UŠĆE Contra Style“ održanoj u UŠĆE Shopping Centru. Drugoplasirane su bile pevačica Milena Vučić i novinarka Tijana Marković, dok su se na trećem mestu našle pevačica Saška Janković i novinarka Marija Jovanović.
UŠĆE Contra Style revija jedinstvena je po tome što su u ulozi stilista novinari koji poznate „manekene“ i „manekenke“ oblače u odevne kombinacije potpuno suprotne njihovom uobičajenom stilu.
Poznate dame i gospodu posetioci su imali priliku da vide u drugačijem izdanju nego inače, pa je tako olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić bila u ženstvenoj trendi kombinaciji, pevačicu Gogu Sekulić publika je videla u modernoj sportskoj garderobi, a modni kreator Bata Spasojević na pistu je izašao znatno „opuštenijoj“ varijanti nego uobičajeno. Modnom pistom prošetali su i glumica Sofija Rajović, pevač Nikola Burović, pevačice Marina Perazić, Katarina Živković i Ana Bebić, glumac Siniša Ubović i modna kreatorka Marina Milovanović.
Reviju „UŠĆE Contra Style“ organizovao je UŠĆE Shopping Center u saradnji sa modnom agencijom Select. Učesnici su sve prikazane odevne komade i dodatke pronašli u radnjama UŠĆE Shopping Centra –  Benetton, Sisley, Glam up, Time Out, Aldo, Accessorize, Terranova, iStyle, Buzz, Tom Tailor, PS Fashion, Golden Point, Samsonite, US Polo, Zlatarska kuća Andrejević i Candy bombone, a za dodatno ulepšavanje pobrinuo se salon lepote „Wizard“.
Povezana vest:  Izložba Guarana stripa