repair  care 625Nežan dodir i glatka koža tokom zimskih dana uz NIVEA proizvode za negu ruku

Ne dozvolite da vam predstojeći hladni dani pokvare raspoloženje, već se prepustite zimskoj čaroliji i uživajte u svakom njenom trenutku. Mislite na svoje najmilije i ne dopustite hladnom vazduhu da vas spreči da napravite toplu atmosferu.
Poznato je da niske spoljne temperature i vetar, u kombinaciji sa toplim vazduhom u zatvorenim prostorijama, mogu dodatno isušiti kožu. Tim promenama naročito su izložene ruke, koje tako postaju grube, hrapave i ispucale. Zbog toga je važno, da ih posebno negujete i dodatno hidrirate. Ruke su izložene različitim spoljnim uticajima, kako usled vremenskih uslova tako i zbog svakodnevnog pranja i ostalih aktivnosti. Kako bi koža na rukama bila meka i nežna, potrebna joj je redovna nega. Zbog toga je NIVEA pripremila izuzetno hranljive kreme koje će aktivirati regenerativne funkcije kože i učiniti vaše ruke glatkim i negovanim.
Za ovu sezonu NIVEA će obradovati potrošače linijom proizvoda za negu ruku u specijalnim promotivnim pakovanjima sa dodatnih 25% gratis. Zato nagradite svoju kožu i prepustite se nežnom dodiru.

Povezana vest:  Jat po zimskom redu letenja leti na 32 odredišta

{vsig}NIVEA_RUKE{/vsig}

NIVEA proizvodi za negu ruku

Za negu ruku najvažnije je izabrati odgovarajuću kremu, koja koži vraća elastičnost, mekoću i svežinu. Poželjno je svakodnevno nanositi malo kreme i nežno je umasirati kako bi hranljivi sastojci prodrli što dublje u kožu.

NIVEA Pure & Natural krema za ruke

Krema za ruke za normalnu i suvu kožu, sadrži čisto organsko ulje argana i hranljivo ulje jojobe, ne sadrži parabene, silikon ili veštačke boje. Pruža optimalnu zaštitu osetljivoj koži ruku. Ulje argana je čini mekom i vraća joj gipkost, a kao prirodni izvor vitamina E ima i izuzetna antioksidantna svojstva. Idealna je zaštita od slobodnih radikala u koži, koje mogu uzrokovati spoljašnji uticaji i stres. Ruke su zaštićene i meke tokom celog dana. Najbolje je koristiti proizvod nakon pranja ruku.
125 ml, cena: 264 din

NIVEA Repair & Care krema za ruke

Ova vrlo koncentrisana formula sa dekspantenolom specijalno je razvijena za negu suve, grube i oštećene kože. Intenzivno hidrira, ublažava napetost, regeneriše kožu, vraćajući joj mekoću i nežnost. Sadrži obnavljajući kompleks sa dekspantenolom, koji je poznat po umirujućim i protivupalnim svojstvima, te ima važnu ulogu u hidrataciji kože. On podržava regenerativni sistem same kože, pomaže pri njenom obnavljanju i čini je mekom i potpuno zaštićenom. Za najbolje rezultate nanesite kremu nekoliko puta u toku dana i masirajte ruke, a posebno to ponavljajte ako ste više puta tokom dana u dodiru sa vodom.
62.5 ml, cena: 264 din

Povezana vest:  Specijalna promotivna pakovanja Eucerin® Volume-Filler preparata za dnevnu i noćnu negu lica

NIVEA Express Hydration krema za ruke

Niko od nas ne voli kada mora da sačeka da se lak osuši ili da lepljiva krema za ruke upije. Za one koji radije ne bi da čekaju, NIVEA ExpressHydration fluid za ruke je prava stvar. Veoma se brzo upija i pruža rukama negu i prirodni osećaj. Veoma lagana, brzo upijajuća formulacija sa hidratantnim kompleksom na bazi prirodnih morskih minerala trenutno i snažno hidrira kožu. Vaše ruke su odmah meke i sveže i nema lepljivog osećaja. Preporučuje se za normalnu i suvu kožu.
125 ml, cena: 264 din

NIVEA Smooth hranljiva krema za ruke

Omekšava i regeneriše suvu kožu ruku na vrlo efikasan i blag način. Poboljšava elastičnost kože i neguje zanoktice. Ova efikasna formulacija sadrži prirodne minerale i taurin koji hidrira kožu na prirodan način, vitamini (B5 i F) intenzivno hrane ruke i obezbeđuju dugotrajnu negu. Ulje makadamije regeneriše i omekšava suvu kožu. Uživajte u trenutnom, prijatnom olakšanju za suvu kožu i osećaju glatke, gipke kože ruku.
125 ml, cena: 264 din

Povezana vest:  Beč ponovo broj jedan u Evropi

NIVEA Q10 Krema za ruke

Pomaže u obnavljanju i jačanju vašeg prirodnog odbrambenog sistema. Koenzim Q10 je deo prirodnog sistema zaštite vaše kože i pomaže da ona ostane meka, zategnuta i glatka. Iako se Q10 proizvodi u samoj koži, ovaj proces je sve sporiji kako starimo. NIVEA Q10 krema za ruke sadrži prirodni kompleks Q10 koji treba da nadoknadi deficit ovog koenzima u koži. Obogaćena kreatinom, krema čini kožu elastičnom i intenzivno hidrira ruke. UVA/UVB filteri štite kožu od sunčevih zraka kako bi se sprečila pojava tamnih fleka. Rezultat su vidno glatke i lepe, negovane ruke koje su zaštićene od prevremenog starenja.
125 ml, cena: 299 din