Reebok Classic Leather licitacija 2Tiha borba za unikatne Classic patike još uvek traje

Licitacija devet unikatnih Reebok Classic Leather patika, koje su oslikavali poznati grafički, konceptualni i grafiti umetnici tokom trajanja ovogodišnje beogradske „Nedelje mode“ traje još nekoliko dana, tačnije do nedelje 9. novembra. Nakon toga, najveća licitirana suma za svaki par patika biće uplaćena u dobrotvorne svrhe, humanitarnom projektu „Fashion Aid“.
Tiha borba za unikatne patike još uvek traje, a svako ko je ikada poželeo da ima jedinstvene patike moći će svoju ponudu da ostavi do nedelje uveče u Reebok mono brand radnji u šoping centru Ušće, ispred koje je izloženo devet intrigantnih modela. Među njima, nalaze se i patike koje su oslikali dizajner Slavimir Stojanović, umetnica Biljana Cincarević, muralista Andrej Zikić – Artez, kao i patike koje je oslikao Reebok Classic ambassador, Dj Prema.
Da podsetimo, tokom trajanja 36. beogradske „Nedelje mode“, u Belexpo centru, organizovana je posebna akcija tokom koje su poznati umetnici, uživo pred publikom, oslikavali Classic Leather patike. Prve večeri „Perwoll Fashion Week“-a nastupio je dizajner Slavimir Stojanović, a publika je direktno posmatrala kako na patikama ostavlja svoje „statement“-e stvarajući unikatne modele. U oslikavanju obuće oprobao se i ljubitelj njujorške škole grafita, Dj Prema, kao i Biljana Cincarević, čiji će par obuće, kako je izjavila, privući najhrabrije, jer su leva i desna patika potpuno različite jedna od druge.

Povezana vest:  ODRŽANO FINALE IZBORA NIVEA ANGEL STAR U DELTA CITYJU