NIVEA Q10plus VisualNIVEA Q10 plus noćna nega u borbi protiv bora

Kada uplovimo u carstvo snova, odmaramo se od naših svakodnevnih obaveza. Ali, noću, čim zaspimo, naša koža postaje izuzetno aktivna. Tokom dana spoljašnji faktori kao što su stres ili UV zračenje ostavljaju trag na koži i utiču na smanjenje nivoa koenzima Q10 u njoj. Upravo je Q10 najodgovorniji za proizvodnju energije, na ćelijskom nivou. Na taj način, ćelijski metabolizam funkcioniše efikasnije, kao i procesi zaštite i regeneracije ćelija, koji ne bi bili mogući bez dovoljno energije. Uz to, Q10 je i snažan antioksidans. Smanjuje proizvodnju slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i predstavljaju jedan od glavnih uzročnika starenja kože.
Smanjeni nivo koenzima Q10 utiče i na pad nivoa energije, stvarajući tako disbalans u funcionisanju ćelija kože. Usporava se rad ćelijskog metabolizma i koža se ne regeneriše dovoljno efikasno. Pojavljuju se bore te koža sa godinama gubi čvrstinu i postaje manje elastična.
Zato je neophodno da koži podarite pravu negu i tako joj omogućite da povrati izgubljenu elastičnost. A najbolje vreme da to uradite je upravo noć. Tokom noći, koža je konačno u stanju da se regeneriše i ubrza procese deobe i obnavljanja ćelija. Posebno između 2 i 4 sata ujutru metabolizam kože radi pet puta brže nego tokom dana. Faza obnavljanje kože je u to vreme na vrhuncu. Zato je izuzetno važno baš tada nahraniti kožu aktivnim sastojkom kao što je koenzim Q10. NIVEA Q10 plus noćna krema protiv bora, pomaže koži da nadoknadi koenzim Q10 kako bi se smanjila i usporila pojava bora na licu, dok kreatin dubinski prodire u kožu i na taj način podstiče regenerativne procese. Sa NIVEA Q10 plus noćnom kremom protiv bora pružate koži intenzivnu negu pomoću veoma efikasane kombinacije Q10 i kreatina – za lepo i zdravo lice ujutru.

Povezana vest:  Suzana Perić - dobitnica Oskara za najbolju dizajnersku kolekciju

NIVEA Q10plus NightCareNIVEA Q10 plus noćna krema protiv bora

Povećava prirodni nivo koenzima Q10 i kreatina u koži, efikasno se iznutra bori protiv bora, redukuje ih i sprečava nastajanje novih. Intenzivno negujuća formula regeneriše kožu tokom noći – kada je koža najspremnija za hidrataciju. Za regenerisan i mlađi izgled kože.
50 ml, okvirna cena: 1.109 din

Povezana vest:  Pozorište na Terazijama - repertoar za februar