Deda Mraz za kucne ljubimceU subotu stiže Deda Mraz za kućne ljubimce u Delta City

Za sve ljubimce koji su bili dobri u proteklih 365 dana, imamo lepe vesti – u subotu, 29. novembra, u 15 sati, u atrijumu Delta City-ja, biće organizovano veliko prednovogodišnje druženje za kućne ljubimce na koje dolazi i Deda Mraz – naravno, sa poklonima!

Ali to nije sve…
Pored novogodišnjih poklona i slikanja sa Deda Mrazom, u okviru druženja za celu porodicu i kućne ljubimce, od 12 sati, biće organizovano i crtanje portreta, oslikavanje motiva životinja po licima najmlađih, dok će veterinari iz programa „Plavi pas“ održati radionicu za decu kako treba da se ophode prema psima.

Povezana vest:  Proglašeni najbolji preduzetnici: Junaci mikro biznisa

Kako bi svi ljubimci zasjali u punom sjaju na slikanju sa Deda Mrazom, na raspolaganju će imati i profesionalne grumere, a posetioci će imati priliku da se besplatno konsultuju sa veterinarima oko svega što ih zanima u vezi sa njihovim ljubimcima.

Prijave za tradicionalno, četvrto po redu, druženje kućnih ljubimaca sa Deda Mrazom u Delta City-ju otvorene su do petka, 28. novembra, do 12 sati, na društvenoj mreži www.petface.net.

Povezana vest:  Zasićenje na poslu: Koji su opravdani i bitni razlozi za napuštanje trenutnog zaposlenja?