Finale u Apatinu„Naša stvar“ je u etru – Uživajte!

Nakon višenedeljnog snimanja spota, u kojem je učestvovalo više od 100 muzičara, pesma „Naša stvar“ je konačno dostupna svima koji žele da je čuju i da u njoj uživaju u svim prilikama – od druženja sa prijateljima, kumovima, do svih onih slavlja koja volimo i na koja smo ponosni.
Osim na Jelen Pivo fejsbuk strani, brojnim TV i radio stanicama širom zemlje, Youtube-u, svi zainteresovani moći će pesmu „Naša stvar“ da poslušaju i besplatnim preuzimanjem sa adrese:
www.nasastvar-jelenpivo.rs
„Jelen Pivo je želelo da se zahvali svojim vernim ljubiteljima za sve ove godine druženja i zajedničkih slavlja koja su iza nas, a sa željom da ih u budućnosti bude još više. Upravo iz ove želje rodila se ideja o snimanju pesme „Naša stvar“ koja u starogradskom maniru slavi sve ono najlepše u našem narodu i tradiciji – a to su prijateljstva, kumstva i zajedništvo.“ – izjavila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare i izjavila da se nada da će publika voleti pesmu i pevati je „u isti glas“, kako kažu i sami stihovi.
Spot za pesmu koju je Jelen Pivo došlo na ideju da pokloni svojim brojnim prijateljima i ljubiteljima sniman je u 11 gradova širom Srbije poput Beograda, Novog Sada, Kikinde, Vranja, Niša, Kruševca, Uba, Apatina, Bora, Požege i Raške.
„Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…“ samo je deo pesme „Naša stvar“ koju je odsviralo dvanaest odabranih bendova, svako na svoj način kako bi se u pesmi što verodostojnije predstavila cela Srbija.

Povezana vest:  Takmičenje najboljih plesnih parova u Delta Cityju