Zimske carolije Mikser HouseZimske čarolije u nedelju u Mikser Houseu

U nedelju, 7. decembra, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market: Zima dolazi, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih zimskim čarolijama.
Zima dolazi, a sa njom počinju i pripreme za sneg i praznične čarolije! Bojimo naš Design Market tonovima tople čokolade, kuvanog vina, vune i cimeta i pozivamo vas da nam se pridružite u potrazi za savršenim zimskim aksesoarima.
U izlagačkom delu Mikserove kretivne tržnice predstaviće se više od 50 dizajnera, a sve posetioce očekuje i premijera nove zimske kolekcije brenda Dechkotzar, koji će od 18 do 20 časova predstaviti nove dukserice, kape i ostali zimski aksesoar.
Prateći program obuhvatiće i kreativnu radionicu od 15 do 17 časova, na kojoj će, oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u zapadnoj Srbiji, firma „Sirogojno Style“ pomoći svim učesnicima da naprave vunene odevne predmete. Cena učešća je 150 dinara, a radonica funkcioniše po principu – napravi i ponesi.
U duhu prazničnog poklanjanja, svi posetioci će imati priliku da poklone i obraduju one kojima je to najpotrebnije, jer se ovonedeljnom Marketu pridružuje i UNICEF, koji će na svom štandu prodavati novogodišnje čestitke, a sav prihod od prodaje biće upućen u humanitarne svrhe.
Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan, a izlagači koji će predstaviti svoje rukotvorine su:
White Paw Art, Mala Mi, Manufaktura CDR, Rename, Retro Kravate i Tri Tačke, Dolphyn Jewlery, Škrabac, Handmade Beograd i Amore Srbija, Torbendži I Babbitty Rabbitty, Motor t-shirts, Lutkart, Miamia handmade cosmetics, Drvene narukvice Mikan, Opposite, DechkoTzar, Piccola Officina, Melevi’s keramika, Inana, ĐinĐuve, Conture Counture, Odsustvo simetrije, Mandagora, Svetlana Vukov, Gđica Ptica, Na slovo na slovo i Ručno slikani nakit, Handmade by Shadow, Tied Up, HotaHota Jewlery, Blatobran, Sofi kozmetika, Jun Nakit, Cloth&Clay, Studio Glina, Jele Fashion, Marija Čarapina, Slan Leather, Mean Machine, Housewife, mala Slava, Blejboj, The Sad Bear i Od Sna, Polka Dot, Kuči odelca za pse, Aeromodelarski Klub „Modelar“, Steampunk by maja, Jane Doe’s Craftroom, Be Funky, Pamela Coromoto, Lookie nakit, UNICEF.

Povezana vest:  Pripremite se za leto na vreme uz Eucerin preparate