15.noc reklamozderaJubilarna 15. Noć reklamoždera 20. decembra
 
Jubilarna 15. Noć reklamoždera sa temom „Beograd – grad kreativnosti i sjajnih ideja“ biće održana u subotu 20. decembra u Sava centru.
Publika će ove godine biti u prilici da vidi da je Beograd bio inspiracija mnogim stvaraocima „filma u malom“, kao i da organizatori i dalje promovišu sve ono što je aktuelno u celoj zemlji, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Supermarket concept Store-u.
Direktor Turisticke organizacije Beograda Miodrag Popović istakao je da je reklama bitna za sve, pa i za sam grad, kao i da je Beograd postao destinacija koja je u modi.
On je podsetio da je dovoljno da se vidi čime je reklama nadahnuta i uvideti njen razvojni proces kroz vreme.
Organizatori su podsetili da je u toku glasanje za najpopularniju domaću reklamu, a na samoj Noći reklamoždera će biti proglašen pobednik, odnosno Naj domaća reklama.
Predsednica žirija glasanja publike Jelena Mihajlović rekla je da se u prvih 10 nalaze reklame: Najlepše želje – najlepši znak pažnje, Donkafa – Imaš šta da podeliš, Telekom Srbija – Internet svuda, DIS – Crni Gruja i Zmago u Dis-u, zatim Čipsi i Domaćinski duel, OTP Banka i Otvoreni keš kredit, Air Serbia – Nova krila Evrope, Guarana – No sleep ćallenge box, Idea – Beograd grad novih IDEA i Grand Aroma i njena reklama „Osvaja“.
U Sava centru će 20. decembra biti proglašeni i nagrađeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija (najbolja srpska reklama u svetu), Grand Slem koja se dodeljuje za doprinos razvoja advertajzinga u regionu, zatim World tour za reklamu koja je ušla u program „JMB“ i proputovala svet i za Naj non profit koja se dodeljuje za najveći doprinos ugroženima.
Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu „JMB“ koja u svom fundusu cuva više od pola miliona reklama.
Ulaznice za Noć reklamoždera se nalaze u prodaji po ceni od 700 dinara, a svi koji se sutra budu vozili tramvajima sa Studentskog trga biće u prilici da dobiju karte u tim prevoznim sredstvima.
Glasanje za Naj domaću reklamu 2014. godini vrši se putem adrese: www.nocreklamozdera.com/glasanje.
Povezana vest:  Doček srpske Nove godine, Uz zvona i vatromet Hrama, u Lazarevcu rok bendovi i trubači