Julia Roberts August

Džulija Roberts zaštitno lice kuće Živanši

Američka glumica Džulija Roberts izabrana je za novo zaštitno lice francuske kuće visoke mode „Živanši“, prenose danas mediji u Parizu. Umetnički direktor kuće „Živanši“ Rikardo Tiski izjavio je da je izabrao 47-godišnju glumicu jer predstavlja „oličenje snažne žene“. 
Džulija Roberts, koja je ranije bila zaštitno lice parfema „Lankom“, viđena je kako nosi „Živanšijeve“ kreacije.
-Ona nije prisutna na društvenim mrežama interneta, jer je prava zvezda. Retko se pojavljuje u medijima, osim na ceremonijama dodela nekih nagrada ili na promocijama filmova. Ona je istinska zvezda o kojoj ne znamo mnogo – rekao je Tiski. 
Prema njegovim rečima, Džulija Roberts je glumica koja ne voli da bude na naslovnim stranama časopisa, ali je i dalje jedna od najpoznatijih američkih glumica. Džulija Roberts će biti zaštitino lice revije za sezonu jesen-zima 2014/2015. 
Svetsku slavu je stekla 1990. godine zahvaljujući glavnoj ulozi u drami „Zgodna žena“, a kasnije i u ulogama u romantičnim komedijama. Njeni najpoznatiji filmovi su „Venčanje moj najboljeg druga“, „Ja u ljubav verujem“ i „Odbegla mlada“. 
Za ulogu u filmu „Erin Brokovič“ iz 2000. godine, dobila je Zlatni Globus, nagradu BAFTA i Oskara za najbolju glavnu glumicu. 

Povezana vest:  PepsiCo dobitnik nacionalnog priznanja bezbednosti i zdravlja na radu