Tranzit atmosferaNOVA ZONA SUSRETA U SAVAMALI

Beograd je dobio sasvim novu zonu susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Naime – ukoliko niste za stroge okvire i ponekad volite da istupite iz normi gradskog provoda – onda je novi bar-restoran Tranzit, u samom srcu Savamale, pravo mesto za vas.

Tranzit je novo mesto smešteno u srcu Savamale zamišljeno kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da „protegnu“ u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja. Jelovnik čini fuzija španskih, francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta, a poseban koncept takozvane „otvorene kuhinje“ omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u raznovrsnu ponudu, kao i kulinarske sposobnosti tima kuvara. Sa „one strane šanka“ posetioce čeka tim profesionalnih barmena, spreman da da odgovor na sve „žedne“ želje posetilaca.

Povezana vest:  Pretty by Flormar od sada i u Srbiji

Savremeni dizajn enterijera delo je arhitekte Marka Basarovskog, a za inspiraciju su poslužili moderni ugostiteljski objekti na Istočnoj i Zapadnoj obali Amerike. Lepeza uticaja urbane arhitekture inspirisala je našeg proslavljenog dizajnera Slavimira Stojanovića na dizajn upečatljivog logotipa, koji već na prvi pogled nagoveštava dinamičnu fuziju uticaja koji krase „Tranzit“.

Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva. Već ovog petka, 12. decembra, svoj DJ izvešće Miloš Starčević, dok je subota, 13. decembar, rezervisana je za DJ set rezidenata John Jogurta i Danijela Čehranova. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.

Povezana vest:  Kompanija Carnex pomaže Prihvatilište za decu u Beogradu