IMG 5343NOVA IDEA PRODAVNICA U UŠĆE ŠOPING CENTRU

Renovirana IDEA super prodavnica u TC Ušće u Beogradu, u ulici Bulevar Mihajla Pupina 4, svečano je otvorena u petak, 12. decembra 9 časova.
Nova, renovirana IDEA super prodavnica, na više od 1.300 kvadrata prodajnog prostora, svim kupcima nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda i omogućava kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“ svi potrošači sada mogu da pronađu širok asortiman svežeg voća i povrća po najpovoljnijim cenama, a iz bogate ponude raznih kategorija posebno ističemo i odeljenja delikatesa, mesare, kao i pekare sa uvek svežim hlebom i pecivom.
Svojim sugrađanima i vernim kupcima IDEA je pripremila brojna iznenađenja jer svaki kupac dobija poklon, a svaka 100. kupovina biće besplatna.
Od otvaranja vaše i naše nove IDEA super prodavnice, pa sve do nedelje 14. decembra, vaši bodovi na SuperKartici biće duplirani, a za svaki račun veći od 1.500 dinara dobijate i vaučer sa popustom od 10% za prvu sledeću kupovinu, i vaučer sa popustom od 10% za kupovinu jakni u prodavnicama Sport Vision i vaučer sa popustom od 50% za kupovinu karte u Space parku za decu. Svi potrošači sa računom većim od 2.000 dinara imaće priliku da iz loto bubnja dobiju neke od vrednih poklona, a u 12 časova IDEA će sve potrošače obradovati velikom tortom koja će obeležiti ponovno otvaranje prodavnice.
IDEA super prodavnica u TC Ušće će potrošačima biti na usluzi svakog dana u periodu od 9 do 22 časa.

Povezana vest:  Otvoren Park prijateljstva između Ambasade Alžira i osnovne škole "Radoje Domanović"