21danOSVOJITE KARTE ZA EXIT

Konkurs za najbolji video klip na temu OSVAJANJE SLOBODE

 

 

Povodom obeležavanja pola veka od nastanka prve oralne kontracepcije za žene, Udruženje za reproduktivno zdravlje i sajt 21dan pokreću konkurs za najoriginalniji video klip snimljen mobilnim telefonom na temu „OSVAJANJE SLOBODE”.

Konkurs će biti otvoren do 25. maja, a najbolji video klipovi biće nagrađeni kartama za ovogodišnji Exit festival. Zainteresovani mogu poslati svoje video klipove u trajanju do 2 minuta i veličine fajla do 10 megabajta na sajt 21dan, putem sekcije Učestvuj, odeljka Konkursi.

Povezana vest:  Nameštaj za bežično punjenje mobilnih uređaja

-U godini u kojoj obeležavamo 50. rođendan kontraceptivne pilule, ovim konkursom smo želeli da mlade podstaknemo da budu kreativni kao i da podsetimo na važnost očuvanja reproduktivnog zdravlja, ulogu savremene kontracepcije i značaj koji danas pilula ima za savremenu ženu – rekla je ovom prilikom doc. dr sci. med. Ana Mitrović – Jovanović, predsednica Udruženja za reproduktivno zdravlje i načelnica preoperativnog odeljenja GAK „Narodni front“.

Svi radovi koji budu pristigli do 25. maja biće postavljeni na sajt 21dan, nakon čega će svi posetioci sajta moći da glasaju za najoriginalniji video klip.

Povezana vest:  U četvrtak počinje jubilarni 10. Festival nauke