Nuxe image-1Brend Nuxe predstavlja spoj prirode i glamura

Neprocenjiva moć biljaka poznata je još od davnih vremena. Biljke su oduvek pružale spas i negu, kako duše tako i tela, a već i same početke farmacije nalazimo u biljkama.
Upravo “Lepota iz Prirode“ filozofija je najvećeg brenda prirodne kozmetike u francuskim apotekama – NUXE.
Tajna njegovog uspeha krije se u velikoj posvećenosti inovacijama – čak 45 ekskluzivnih NUXE patenata koji garantuju efikasnost. Danas je NUXE najinovativnija laboratorija prirodne kozmetike u svetu, koja na jedinstven način ujedinjuje prirodu, efikasnost i senzualnost.
Senzualne, topive teksture koje se savršeno stapaju s kožom i prepoznatljivi, očaravajući mirisi zbog kojih je NUXE postigao kultni status u Francuskoj i svetu, izazivaju divljenje i vernost mnogih žena. Prisutna u 69 zemalja u svetu, NUXE je danas jedna od vodećih internacionalnih marki prirodne kozmetike i prava zvezda prirode koja sija već više od 20 godina.
Čarobno suvo ulje, Božanstvena krema, Medeni snovi… Očaravajuća imena NUXE proizvoda, jezikom čarolije i nežnosti, pričaju najlepše priče o prirodi i lepoti.
-Moja opčinjenost svetom biljaka je ključna inspiracija za marku NUXE – otkrivanje Čarobnih moći biljaka u nezi naše kože. NUXE filozofiju čini savršen spoj prirode i glamura – reči su Alize Jabès, CEO i osnivač NUXE Grupe.

Povezana vest:  Italijani kaznama ulaze u džep turista

Huile Prodigieuse® – Čarobno suvo ulje

Istinska zvezda linije, prvi je i najpoznatiji proizvod Laboratorije NUXE – legendarno Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje za telo, lice i kosu.
Omiljeno među mnogim svetskim zvezdama poput Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Julianne Moore i Dite Von Teese, kao i milionima žena širom sveta, ovaj kultni proizvod sadrži čak 6 dragocenih biljnih ulja i obilje vitamina E – koji čine kožu čarobno mekom i senzualnom, uz neodoljiv, očaravajući miris.

Povezana vest:  Prava turska, kao stvorena za putovanja

Cena 50 ml: 1.881,00 din.
Cena 100 ml: 3.234,00 din.

Stručnjaci u anti-ageu

Laboratorija NUXE je jedna od najinovativnijih laboratorija za istraživanje prirodne kozmetike u svetu, sa velikim brojem nagrada i čak 45 registrovanih patenata.
Brojna, dugogodišnja istraživanja na području starenja kože, omogućila su da NUXE postane broj 1 anti-age nege u francuskim apotekama. Uz 3 izuzetno delotvorne anti-age linije namenjene nezi kože – od prvih bora do zrele kože u menopauzi – revoluciju u očuvanju mladosti i lepote doneo je i Nuxellence® ÉCLAT Fluid za mladost i sjaj kože, namenjen svim ženama, koji sa čak 10 ekskluzivnih NUXE patenata čini vrhunac istraživanja na području prirodne kozmetike.

Povezana vest:  Guarana priredila nezaboravnu žurku povodom rođendana

Cena: 4.602,00 din.

Nuxe obećanja

Poštovanje prirode je oduvek bilo u skladu sa Nuxe principima.
Svi NUXE proizvodi sadrže formule bez parabena, mineralnih ulja i sastojaka životinjskog porekla, a ekološka pakovanja NUXE proizvoda smanjuju negativan uticaj na okolinu.

NUXE proizvode potražite u odabranim Lilly apotekama.