Merveillance linijaNuxe Merveillance® expert – nova cvetna ekspertiza za popunjavanje bora i učvršćivanje kože

Priroda je oduvek nudila najbolja rešenja za mladost i lepotu naše kože. Stručnjaci Laboratorije NUXE pronašli su revolucionarno rešenje za duboke bore i gubitak čvrstoće zahvaljujući upravo snazi prirode i izvanrednoj stručnosti i dugogodišnjim istraživanjima na području cvetne kozmetike.
Upoznajte potpuno novu, čarobnu liniju stručne nege protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće za žene svih tipova kože.

Dnevni ljiljan – inspiracija umetnika, moć prirode

Čaroliju dnevnog ljiljana (lat. hemerocallis), prvi je preneo slavni Claude Monet na svojim slikama „Les Hémérocalles“ i „Hémérocalles au bord de l’eau“. Ova prekrasna biljka, svaki dan cveta u zoru i zatvara se sa zalaskom sunca, kako bi se sledećeg dana ponovno otvorila u sasvim novi, blistavi cvet.

Nikad ranije korišćen u kozmetici, ovaj cvet poseduje izvanrednu sposobnost regeneracije i bogatstvo aktivnih molekula (flavonoida, karotenoida i nezasićenih masnih kiselina).

Inovacija – 3 nova Nuxe patenta

U srcu dnevnog ljiljana, Laboratorija Nuxe otkrila je molekule koje deluju na protein kože ključan za starenje, a koji je do sad bio najmanje istraživan u kozmetici uprkos važnoj ulozi u stvaranju potporne mreže kože – vimentin. Sprečavajući vezivanje šećera za dermalni protein vimentin (poznato kao glikacija), dnevni ljiljan sprečava njihovo uništavanje, gubitak čvrstoće i elastičnosti kože – a time i njeno starenje.
Takođe, NUXE je pokazao da je snažnim delovanjem ekstrakta dnevnog ljiljana moguće i raspariti šećere koji su se nedavno vezali za dermalne proteine, drugim rečima de-glicirati ih, i povratiti čvrstoću kože. Za ova otkrića uticaja na glikaciju i de-glikaciju, prijavljen je 1. NUXE patent.

Povezana vest:  Izložbom Work in Progress počeo 30. Amstel Fashion Week

Dnevni ljiljan poseduje i snažna antioksidativna svojstva u sprečavanju prevremenog starenja kože (2. NUXE patent), a ujedno i smanjuje koncentracije smeđeg kožnog pigmenta lipofuscina te daje koži blistav ten (3. NUXE patent).

Merveillance® expert – 5 čuda stručnosti i užitka

Novu liniju protiv vidljivih znakova starenja kože čini 5 proizvoda koji odgovaraju na svakodnevne potrebe kože.

Merveillance® expert sérum
LIFTING SERUM ZA VIDLJIVE BORE
Svi tipovi kože

Trenutno 8-časovno LIFTING delovanje novog NUXE Merveillance® expert Lifting seruma omogućavaju izuzetno učinkovita učvršćujuća svojstva polisaharida planktona.
Prirodna hijaluronska kiselina popunjava vidljive bore te sprečava dehidrataciju kože. Inovativno delovanje dnevnog ljiljana vraća čvrstoću koži lica, sprečava prevremeno starenje i daje joj blistav, mladalački sjaj.

72% žena primetilo je da su bore manje vidljive, a koža zategnuta i učvršćena već prve nedelje nakon upotrebe.

Povezana vest:  Promocija nove Opel Astre – zvezda je stigla u Srbiju

Cena 30 ml: 3.587,00 rsd

Merveillance® expert JOUR
KOREKTIVNA DNEVNA KREMA ZA VIDLJIVE BORE
Normalna koža

Inovativno delovanje dnevnog ljiljana na vraćanje čvrstoće i sjaja koži te sprečavanje prevremenog starenja, pretočeno je u novu Merveillance® expert Dnevnu korektivnu kremu.

Ulja lešnika, muškatne ruže i avokada zaslužni su za dubinsku hidrataciju i elastičnost kože, a vitamin E za dodatnu antioksidativnu zaštitu. Koža postaje čvrsta i zaglađena te zaštićena od prevremenog starenja. Prijatna i lagana tekstura ove prekrasne nege idealna je za normalnu kožu.

Cena 50 ml: 3.324,00 rsd
Merveillance® expert ENRICHIE JOUR
BOGATA KOREKTIVNA DNEVNA KREMA ZA VIDLJIVE BORE
Suva i vrlo suva koža

Inovativno delovanje dnevnog ljiljana na vraćanje čvrstoće i sjaja koži te sprečavanje prevremenog starenja, pretočeno je u novu Merveillance® expert Bogatu korektivnu dnevnu kremu.

Hranjivi shea maslac, uz koktel ulja lešnika, muškatne ruže i avokada, zaslužni su za intenzivno hranjenje, dubinsku hidrataciju suve kože, a vitamin E za dodatnu antioksidativnu zaštitu. Koža postaje čvrsta i zaglađena te zaštićena od prevremenog starenja. Hranjiva, čvrsta i prijatna tekstura ove prekrasne nege idealna je za suvu i vrlo suvu kožu.

Cena 50 ml: 3.324,00 rsd
Merveillance® expert NUIT
REGENERIRAJUĆA NOĆNA KREMA ZA VIDLJIVE BORE
Svi tipovi kože

Povezana vest:  Francuski Loreal u plusu zahvaljujući luksuznim proizvodima

Ova inovativna noćna njega poseduje izvanredno regenerišuće delovanje zahvaljujući ekstraktu smeđe alge, posebno otporne na spoljne faktore. Takođe, zbog visoke koncentracije kalcijuma i vakami estera, omogućeno joj je optimalno delovanje noću kada je sinteza učvršćujućih vlakana kože najveća.
Delovanje dnevnog ljiljana vraća čvrstoću i sjaj koži te sprečava prevremeno starenje, dok ulja lešnika, muškatne ruže i avokada pružaju dubinsku hidrataciju i prijatnost.
Rezultat je nežna i glatka tekstura koja ujutro otkriva podmlađenu i učvršćenu kožu.

Cena 50 ml: 3.324,00 rsd

Merveillance® expert YEUX
LIFTING KREMA ZA VIDLJIVE BORE OKO OČIJU
Svi tipovi kože

Nova Merveillance® expert Yeux Lifting krema za vidljive bore oko očiju, zahvaljujući biljnom kofeinu poseduje vidljivi učinak protiv natečenosti i tamnih kolutova jer pomaže kod oslobađanja tečnosti nakupljene u “vrećicama“ ispod očiju. Uz to, tetrapeptid-5 smanjuje protočnost kapilara i sprečava novo skupljanje tečnosti.

Delovanje dnevnog ljiljana vraća koži oko očiju čvrstoću i sjaj te sprečava prevremeno starenje, dok ulja lešnika, muškatne ruže i avokada pružaju dubinsku hidrataciju i prijatnost. Meka i nežna tekstura namenjena je osetljivom području oko očiju.

Cena 15 ml: 2.578,00 rsd