EKO za decu iz ObrenovcaEKO za decu iz Obrenovca
 
Kompanija EKO Serbia a.d. nastavlja da pomaže Obrenovčane. U susret praznicima, danas je 850 učenika osnovne škole „Jefimija“ dobilo poklon paketiće. Paketiće su uručili predstavnici kompanije, predsednik i zamenik predsednika opštine.
Nakon donacije zahvaljući kojoj su obavljeni radovi na rekonstrulciji škole i svečanog otvaranja škole, kompanija EKO je u duhu predstojećih praznika organizovala još jedno prijatno iznenađenje za đake u Obrenovcu.
Svim učenicima OŠ „Jefimija“, od 1. do 8. razreda, kao znak pažnje, danas su uručeni poklon paketici sa slatkišima. Ujedno, ovaj gest predstavlja i podsetnik da prijatelji u nevolji ne zaboravljaju jedni druge. Pomoć ukazana povodom štete koju su izazvale poplave je bila reakcija menadžmenta kompanije na kriznu situaciju u zemlji, ali to ne znači da se tu zaustavlja partnerski odnos prema lokalnoj zajednici. Naprotiv, kao društveno odgovorna kompanija EKO želi da ostane u dobrim i prijateljskim odnosima sa onima kojima je potrebna podrška i koji znaju da cene pomoć, kako bi zajedno ne samo popravljali štetu već i kreirali neke nove projekte, organizovali lepe događaje i slavili nove pobede.
U svečanom ambijentu školske dvorane, dodeli paketića prisustvovali su predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, zamenik predsednika opštine Obrenovac Mirko Vranešević,
Generalni direkto rkompanije EKO Serbia Goran Dejanović, generalni director škole Dragan Jovanović. Ovom prilikom oni su se i obratili učenicima sa novogodišnjim željama i čestitkama kako bi im preneli poruku da se znanje umnožava deljenjem, što je ujedno i misao kojom je inspirisano partnertsvo škole i kompanije.
Ovo je jedna u nizu donatorskih aktivnosti kompanije sa ciljem da kreira i održi bliske veze u zajednici gde posluje.
Cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia a.d. jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima,lokalnoj zajednici i očuvanju prirodne sredine.
Povezana vest:  KAKO SE IZBORITI SA PELENSKIM OSIPOM?