RDM Mala tortaNUXE slavi 20. godina medenih usana

Rêve de Miel® avantura započela je 1994. godine rođenjem ultrahranjivog balzama za usne, jedinstvene teksture zahvaljujući srećnoj greški u formuli, pri kojoj je zamenjen redosled mešanja meda, ulja i pčelinjeg voska. Toga je dana rođen ovaj legendarni proizvod za usne, a nedugo zatim i kompletna linija za negu suve i osetljive kože, bazirana na medu i dragocenim biljnim uljima.

Čisto NUXE zadovoljstvo. Već punih 20 godina, nezamenjiva mala teglica NUXE Rêve de Miel®  balzama za usne izaziva oduševljenje mnogih žena širom sveta. Povodom jubilarnog rođendana ove medene poslastice predstavljamo 3 neodoljiva limitirana izdanja u 3 vesele boje koje predstavljaju sreću i veselje. U čast Kraljicama meda i svim ženama koje su doprinele njegovom uspehu od samog početka…

Povezana vest:  Održan Superbebac u Forum shopping centru

1 kultni tretman u 3 limitirana izdanja:

-LIMITIRANO IZDANJE LOVE za strastvene, senzualne i zaljubljene žene

-LIMITIRANO IZDANJE SMART za elegantne, prefinjene, sofisticirane žene

-LIMITIRANO IZDANJE POP za slobodne, spontane žene koje su uvek u trendu

Preporučena cena: 1.150,00 din

Kako je NUXE medeni balzam postao MUST-HAVE proizvod?

– Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj, prirodnoj formuli: med bagrema, biljna ulja suncokreta, muškatne ruže i slatkog badema, shea puter i ekstrakt grejpa.

Povezana vest:  Cirque Éloize oduševio građane Njujorka

– Zahvaljujući svojoj impresivnoj delotvornosti, dokazanoj u ekstremno hladnim uslovima u Kanadi.

– Zato što izvrsno hrani, obnavlja, omekšava i štiti suve i oštećene usne.

– Zahvaljujući svojoj bogatoj, ultrakremastoj teksturi koja se može nanositi kao svakodnevni tretman ili, u debljem sloju, kao hranjiva, obnavljajuća maska.

– Zahvaljujući neodoljivim mirisnim notama meda i osvežavajućim esencijama grejpa.

Povezana vest:  Kraljičin ljubimac pas Holi uspavan zbog starosti i bolesti

NUXE I  “KRALJICE VOGEZA“

NUXE, u saradnji s organizacijom “Krov nad glavom za pčele“ sudeluje u očuvanju pčelinjih zajednica sponzorišući košnice pčela pod nazivom “Kraljice Vogeza“ pčelarice Sarah Holtzmann.

Ove košnice koje se nalaze u parku prirode u blizini Vozgeza, doprinose zaštiti pčela i uspostavljanju nove kolonije u ovoj regiji, omogućavajući njihovo očuvanje i rast.

Nuxe proizvode možete potražiti u odabranim Lilly apotekama.