Humanitarna aukcijaMikser Design Food i humanitarna aukcija torti: BUDI ZMAJ!

Novogodišnji Mikser Design Food market: Christmas edition, tradicionalna Mikserova manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, u nedelju, 28. decembra, od 12 do 20 časova, okupiće više od 50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođača kuhinjske opreme i posuđa.
Prateći program Mikser Design Food-a obuhvatiće i kulinarske radionice, pa će tako Nada Ličina iz udruženja „Na putu zdravlja“ u 17.30 časova na radionici „Novogodišnja večera“ pokazati kako praznična trpeza može biti i ukusna i zdrava. Prijave na [email protected].
Pored toga što će svi posetioci moći za svoje najdraže da izaberu zanimljive i ukusne poklone na Mikser Design Food manifestaciji, biće u prilici i da pokažu da su Zmajevi i obraduju one kojima je osmeh, radost i poklon najpotrebniji.
Mikser poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se odvija 28. decembra u okviru „Mikser Design Food“ marketa pod sloganom „BUDI ZMAJ!“, i da praznični duh podele sa decom bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“. Prošle godine smo uspešno obnovili hol Doma, a i ove godine ćemo udruženim snagama pomoći da deca dobiju neophodne uslove za lepši svakodnevni boravak, uz pomoć kreativaca iz Balkanske dizajn mreže.
Aukcija poćinje u 13 časova, a mogu učestvovati svi zaintresovani posetioci uz prethodno preuzimanje broja, na ulazu u Mikser House.
U okviru izlagačkog dela Mikser Design Fooda biće postavljen i štand organizacija NURDOR i „Pokaži malo da ti je stalo“ gde će svi posetioci moći da doniraju igračke i slatkiše za pravljenje paketića za decu obolelu od raka.
Učesnici ovonedeljnog Mikser Design Fooda su:
All Nut, BETA udruženje, Blatobran, Caramel Wafle, Čarobni kutak, Don Juan, Dream of Cookies, Đavolčići, Flowers & Chillies, Gazdinstvo Paović, Hangri kapkejk, Home made, Kabinet, Medenjakov špajz, My Kitchen kiosk, Na putu zdravlja, Njam njam – brazilski snack, Paketići za decu obolelu od raka (Pokaži malo da ti je stalo i NURDOR), Pčelarstvo porodice Mucalov, Pop bake, Rakia bar, Sharam, Sofi sapuni, Spice Up, Suncokret
Manifestacija traje od 12 do 20 časova, a ulaz je 150 dinara.

Povezana vest:  Prva beba u 2013. muško!