Nesto lepo kao cokolada podela paketica 01Uručeni novogodišnji paketići deci iz beogradskog Svratišta
Centar za integraciju Mladih organizovao je juče, 29. 12. u Kulturnom centru REX novogodišnju predstavu i podelu 300 novogodišnjih paketića stalnim korisnicima beogradskog Svratišta.
Predstava je organizovana uz podršku pozorišne trupe „Guliver“i Kulturnog centra REX, dok su novogodišnji paketići obezbeđeni u okviru akcije pod nazivom „Nešto lepo kao čokolada“. Ovu akciju realizovala je kreativna agencija Popular Bruketa&Žinić OM, sa ciljem da kroz raspodelu 300 unikatnih, dizajniranih čokolada, prikupi sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz beogradskog Svratišta.
Izložba jedinstvene instalacije od čokolada, održana 26. novembra ove godine u Galeriji Kolarčeve zadužbine, okupila je brojne sugrađane koji su odabrane čokolade preuzimali uz donaciju od 1000 dinara po čokoladi i tako pomogli da deca iz Svratišta dobiju novogodišnje paketiće.
Akcija „Nešto lepo kao čokolada“ pokrenuta je 2013. godine sa ciljem da pomogne Svratištu za decu i obraduje mališane za novogodišnje praznike.
Realizaciju projekta „Nešto lepo kao čokolada“ podržali su: Fond B92, Kolarčeva zadužbina, ChoCo, GoDigital, Proglas Public Relations, Staša Tomić, Artan Lili, Byzart digital print, štamparija Kolibri, GMT company, Miltin, IGEPA group, Fabrika fotografa.
Povezana vest:  Statistika - Najniža temperatura u Srbiji bila je minus 39!