ADISUV4002 SUPERSTAR LAUNCH FILM WEB 90 HD 02.0001Ko je danas Superstar? adidas Originals postavlja pitanje – šta u 2015. znači biti super zvezda?

Kada je daleke 1969. godine adidas prvi put lansirao patiku iz kolekcije „Superstar“, pojam Superstar nije imao dvosmisleno značenje. Danas, ova reč je izmenjena do te mere da je njeno značenje postalo konfuzno i kontradiktorno. Zato adidas Originals postavlja pitanje – šta danas u 2015. godini znači biti Superstar?
Za ljude koji su svojim delima postali istinske i orginalne super zvezde značenje ovih reči i danas je jasno. „Superstar ne čini broj online pregleda, lajkova i šerova“ – ističe američki muzičar i humanista Farel Vilijams. „Ne radi se ovde o tome da pokušate da budete sledeće veliko otkriće“, smatra svetski poznati fudbaler Dejvid Bekam. „Superstar ne čini ime na državnoj zastavi ili na dresu“, tvrdi košarkaš Damijan Lilard, dok pevačica Rita Ora naglašava „Biti Superstar ne znači da trebate ići tuđim stopama“.
Ove „Super zvezde“ su imale različite kreativne puteve do svog uspeha, ali njihovi motivi sa početka karijere su ostali nepromenjeni. Farel je, na primer, imao neodoljivu potrebu da kreira muziku, a Bekam je oduvek želeo da pruži najbolje od sebe u fudbalu. Oni nisu jurili slavu, slava je došla kao rezultat njihove posvećenosti i napornog rada.
Bez obzira da li je danas 1969. ili 2015. jedno je sigurno – ne postoji prečica da se postane Superstar. A šta zapravo znači u 2015. biti Superstar može se pogledati u kratkom adidas Originals filmu u režiji Karim Huu Doa OVDE!

Povezana vest:  ZAŠTITITE KOŽU OD SUNCA - NOVOSTI O ZAŠTITI NA SUNCU