Dani sporta za najmladje - radionica korektivne gimnastikeDani sporta za najmlađe u Delta Cityju

Tradicionalno, sa prvim školskim danom u drugom polugodištu, u atrijumu Delta Cityja, od 19. do 21. januara, biće organizovana zabavno-edukativna manifestacija „Dani sporta za najmlađe“ u cilju ukazivanja na značaj fizičke rekreacije i bavljenja sportom, kao preduslova za zdravo i pravilno odrastanje dece.
U okviru trodnevne manifestacije koju organizuju Sportska akademija Senjak i Delta City, svakog jutra, od 10 sati, biće organizovane radionice pravilnog vežbanja u okviru kojih će polaznici, uz pomoć trenera i fizioterapeuta, imati priliku da nauče kako pravilno da se zagreju i istegnu, kao i koliko su ove vežbe značajne pošto ih mogu i sami raditi kod kuće.
Vežbalište za bebe, takmičenja na poligonima brzine i spretnosti, trke u džakovima, radionica korektivne gimnastike u saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije u okviru koje će lekari najmlađima pregledati stopala i krivene kičmenog stuba, atletske radionice – samo su deo programa ovogodišnje, treće po redu dečije sportske manifestacije.

Povezana vest:  JACK DANIEL'S PROSLAVIO 165. ROĐENDAN VELIKOM ŽURKOM U KLUBOVIMA SAVAMALE

Druženja sa poznatima

Pored radionica i edukativnog dela programa, najmlađi će imati priliku da se druže i sa brojnim poznatim košarkašima, vaterpolistima, fudbalerima, atletičarima, teniserima ali i drugim ličnostima iz javnog života.
Već prvog dana, u ponedeljak, 19. januara, u 11:30 časova, na poligonu će ih zabavljati poznati kaskader Uroš Ćertić koji će demonstrirati kako lako i bezbedno mogu da izvedu neke od zahvata prilagođenih njihovom uzrastu, dok će od 13 sati gosti premijerno biti i Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić – ovogodišnja „evrovizijska trojka“.
Pored pomenutih, od 18 sati, gosti na poligonu biće i Knez, ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Evroviziji.

Povezana vest:  N+TC APLIKACIJA DIZAJNIRANA SPECIJALNO ZA ŽENE

Najmlađi posetioci imaće priliku da besplatno pohađaju sve radionice u okviru „Dečijih sportskih dana“, svakog dana, od 10 do 21 sat.