Velika novogodišnja rasprodaja u salonima nameštaja Aleksandro 

PROGRAM_TWEETYFAN, Fabrika Aleksandro nameštaja, tradicionalno pred novogodišnje i božićne praznike, izlazi u susret svojim potrošačima akcijom Velika novogodišnja rasprodaja tokom koje će veliki broj artikala u svih 17 salona u zemlji biti na popustu do čak 60 posto. Pored toga, potrošačima su omogućene kupovine na 6 i 12 mesečnih rata za čekove, kao i kupovina nameštaja na čak 60 rata po subvencionisanim kamatnim stopama od 6% na godišnjem nivou.
Velika novogodišnja rasprodaja trajaće u svim salonima nameštaja Aleksandro od 07. decembra do 15. januara. Preko 100 artikala iz svih prodajnih grupa, od kancelarijske stolice do garniture za dnevnu sobu, moći će da se kupe uz popuste do 60%. Tokom trajanja akcije u ponudi će biti kožna ugaona garnitura za svega 34900,00 dinara dok će sniženje za velik broj garnitura kožnog programa iz kolekcije 2009. biti 50%. Takođe, kupci će moći da pronađu ormar po ceni 4900,00 dinara i ležaj po ceni od 9990,00 dinara.
Tokom Velike novogodišnje rasprodaje Fabrika Aleksandro nameštaja nudi zagarantovano najniže cene. Ukoliko za vreme trajanja akcije potrošači pronađu u nekoj drugoj prodavnici nameštaja bilo koji proizvod iz ove akcijske ponude po nižoj ceni, tu cenu, uz 5% dodatnog popusta, ponudiće i bilo koji salon nameštaja Aleksandro.
Program Tweety predstavlja primer univerzalnog dizajna kreiranog po modalitetima funkcionalnosti i praktičnosti, idealan izbor svih generacija i ukras svakog enterijera. Odlikuje se visokokvalitetnom profilnom obradom ivica. Fleksibilna koncepcija daje mogućnost kombinacije 28 elemenata u dečje i mladalačke sobe, kancelarije i dnevne boravke. Pored univerzalnosti ističe se paletom od šest atraktivnih dezena frontova sa korpusima u dezenu MARBEL. Kvalitet, fleksibilnost i pristupačnost su osobine zbog kojih je program Tweety izbor velikog broja zadovoljnih kupaca. U okviru akcije svi elementi mogu se kupiti po veoma povoljnim cenama. Na primer, pisaći sto košta samo 4.302,00 dinara.
Harmo Soft odlikuje se jedinstvenim izgledom, funkcionalnošću i modernim dizajnom. Zahvaljujući kompatibilnosti može se uklopiti u dimenzije dnevnog i spavaćeg prostora. Izuzetno fleksibilna koncepcija omogućava kompletiranje dnevne ili spavaće sobe i predstavlja idealan i najpraktičniji izbor za smeštanje svih stvari na jedno mesto. Savremeno dizajniran krevet Ana, funkcionalni ladičar, dvokrilni, trokrilni, ugaoni ormar, most, završni element i noćni ormarić su elementi programa Harmo Soft. Dostupno je u sedam različitih boja a postoji i mogućnost naručivanja pojedinačno po elementima. U okviru akcije plakari Harmo Soft u dezenima marbel, marbel-vanila i trešnja vanilla mogu se kupiti uz dodatni novogodišnji popust od 20%.

Povezana vest:  Sergej Ćetković i Allegro bend priredili nezaboravan provod u Stadionu