Ultra-Color-Indulgence-ruz-za-usne-499dinUltra-Color-Indulgence-ruz-za-usne-499din-2Nova linija karmina bez voska Avon Ultra Color Indulgence za negovane usne tokom cele godine

Avon predstavlja najnoviji karmin za predstojeću sezonu, koji ne sadrži vosak a koji usnama donosi savršenu hidrataciju uz neodoljiv izgled, zahvaljujući revolucionarnoj laganoj gel formuli i intenzivnim pigmenitma koje ova formula sadrži.
Pored pravilnog odabira boje, glatke i negovane usne su ključne za postizanje dobrog efekta sa karminom. Niske temperature, hladan vetar i suv vazduh u zagrejanim prostorijama tokom zime, kao i toplota i jako sunce tokom leta, stvaraju probleme sa ispucalim usnama kod većine žena.
Manje je poznato da čest krivac za zategnute i suve usne može biti i vosak, koji predstavlja tradicionalan sastojak mnogih karmina. Znajući koliko je ženama važno da dobro izgledaju, a istovremeno se osećaju prijatno, Avon je ove sezone kreirao Ultra Color Indulgence liniju karmina koji ne sadrže vosak. Zahvaljujući tome što su bazirani na revolucionarnoj gelastoj formuli koja hidrira, lako se razmazuju prilikom nanošenja i pružaju usnama osećaj elastičnosti i svežine.
Tajna jedinstvene gelaste formule je u ši buteru, koji se veoma brzo upija a povećava hidriranost usana i do 4 puta, istovremeno ih hraneći vitaminima A, E i F.
Avon Ultra Color Indulgence karmini sadrže i SPF 15 koji štiti usne od štetnih sunčevih zraka, koji mogu izazvati ispucalost i depigmentaciju usana i leti i zimi.
Trenutno su dostupni u 20 atraktivnih nijansi inspirisanih cvetnim motivima, a u toku ove godine je planirano i lansiranje 4 dodatne nijanse. Zahvaljujući Avon True Color tehnologiji, koju odlikuje korišćenje prozračne baze u cilju maksimalnog isticanja pigmenata, svaka od nijansi na usnama izgleda baš onako kako je prikazana.
Ultra Color Indulgence karmini biće dostupni u brošuri 2 koja će važiti od 22.01 – 11.02. 2015. godine, po ceni od 499 dinara, a specijalna ponuda tokom trajanja brošure 2 je 2 karmina po ceni od 759 dinara.
Ove sezone priuštite sebi dobar osećaj na usnama i fantastičan izgled uz novi Avon Ultra Color indulgence!
Uz pravilno odabrane kozmetičke proizvode, postoji još nekoliko trikova koje možete primeniti kako biste osigurali da vaše usne budu meke i sjajne u svako doba godine:
1. Unosite dovoljno tečnosti
Nosite malu flašicu vode svuda sa sobom, kako biste bili hidrirani u svakom trenutku.
2. Povećajte vlažnost vazduha u prostoriji
Možete nabaviti ovlaživač vazduha, a tokom zime jednostavno postaviti posudicu sa vodom na radijator ili peć.
3. Redovno radite piling
Mekanom četkicom za zube kružnim pokretima nežno istrljajte usne na svakih 5-7 dana, kako biste odstranili mrtve ćelije.

Povezana vest:  U Briselu otvoreno Selo čokolade