Samsung Be Fresh takmicenjeSamsung Be Fresh takmičenje u uličnim plesovima
 
„Samsung Be Fresh“ takmičenje u uličnim plesovima biće održano 7.februara od 18:30 časova u šoping centru Delta City. Takmičenje se organizuje u svim uličnim plesnim stilovima, a svoje sposobnosti plesači će pokazati igrajući uz taktove različitih žanrova muzike – fanka, hip-hopa i klubskih hitova iz raznih vremenskih perioda.
Pobednika biraju stručne sudije, među kojima je i Ben Vihert, sudija iz Nemačke koji je već osvojio mnoga popularna svetska takmičenja kao što su „Juste Debout“ i „Circle Underground“.
Ulaz na ovaj plesni festival je slobodan, pa svi koji žele da osete ritam, strast i energiju uličnih plesača mogu doći i uživati u originalnim plesnim koreografijama. Takođe, svi posetioci moći će da se upoznaju sa karakteristikama trenutno najtanjih metalnih pametnih telefona kompanije Samsung na srpskom tržištu – GALAXY A3 i A5.
Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom ambasade Sjedinjenih Američkih Država i kompanije Samsung, koja će pobedniku dodeliti smart telefon GALAXY A5.
Povezana vest:  Lisca nagradni konkurs #Proud to be me