Royal Pets 3Izbor za kraljevskog ljubimca u Delta Cityju
 
Kućni ljubimci, ali i njihovi vlasnici, imaće priliku da se odlično zabave i ovog vikenda u atrijumu Delta Cityja, u nedelju, 8. februara, u 15 časova, u okviru drugog po redu „Izbora za kraljevskog ljubimca“. Pored takmičarskog dela, na raspolaganju će im biti i grumeri koji će besplatno sređivati ljubimce, veterinari koji će savetovati posetioce o pravilnoj brizi o životinjama, kao i agiliti treneri koji će vlasnike podučavati jednostavnim trikovima uz pomoć kojih lako mogu da treniraju svoje kućne ljubimce.
„Kraljevski karavan“ i ove godine obići će osam gradova širom Srbije – od Subotice, Šapca, Kraljeva, Niša, Čačka, Novog Sada, pa sve do Jagodine i Beograda.
U okviru manifestacije za kućne ljubimce, deca iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“ izložiće i prodavaće svoje ručne radove sa motivima životinja – sav prihod od prodaje biće namenjen kupovini potrebnog repro materijala za njihove kreativne radionice.
 
Prikupljanje pomoći za Vasilisu Milekić iz Pančeva
 
Pored zabave, posetioci manifestacije imaće priliku i da doniraju novčana sredstva za pomoć Vasilisi Milekić, iz Pančeva, koja je pre pet godina zadobila teške opekotine od vatre po licu i telu. Prikupljena sredstva biće uplaćena u fond za put na operaciju u Ameriku zahvaljujući kojoj će njeno stanje biti značajno poboljšano.
Psi, mačke, zečevi, činčile, kunići, ptice… vrsta, uzrast i rasa ljubimca nisu važni, jer su svi dobrodošli na „Izbor za kraljevskog ljubimca“. Ali to nije sve – svi ljubimci koji u nedelju dođu u Delta City na poklon će dobiti paketić i ručno oslikanu maramu, kao uspomenu na lepo druženje.
Povezana vest:  "SAVAMALA ZA BICIKLISTE": DOPRINESITE RAZVOJU KULTURE BICIKLIRANJA U BEOGRADU