tempo konkurs

“PARISKO SOKAČE“ OVOG FEBRUARA U TEMPU

U susret Danu zaljubljenih, u svim Tempo centrima, od 12. do 17. februara, biće organizovan foto-konkurs u kome će učesnici biti u prilici da se kreativno izraze, zabave i dobiju priliku da provedu romantičan vikend u Parizu za dvoje!
Parovi koji, u vremenu od 12 do 20 časova, posete svoj lokalni Tempo centar, pazare u vrednosti od 1000 dinara i pokažu račun, mogu da naprave romantičnu fotografiju na prostoru koji dočarava pariske ulice I bistroe. Nakon toga potrebno je da postave sliku na Tempo Facebook aplikaciju, prikupe što više „lajkova“ čime dobijaju priliku da osvoje put u Pariz ili vaučer za kupovinu u Tempo centru.
-Vreme oko Dana zaljubljenih je uvek nova inspiracija da obradujemo naše kupce. Kupovina je danas više od jednostavnog snabdevanja, pa nam je važno da u našim Tempo centrima, pored dobrih cena i asortimana, obezbedimo i dobru zabavu, pa i nagrade – izjavila je Martina Petrović, PR menadžer Tempa.
Parovi čije fotografije imaju najviše lajkova ulaze u najuži izbor za nagradu, a žiri kojeg će predvoditi Dr Love, voditelj sa radija TDI, proglasiće 12 pobednika koji će osvojiti vaučer, i to 22.februara u ponoć. Od njihovih fotografija, u periodu od 23. do 28.februara u ponoć, biće odabrana najlepša sa zaljubljenim parom koji će biti nagrađeni odlaskom u Pariz, „grad svetlosti“.

Povezana vest:  HUMANITARNA AKCIJA „MAKAZAMA PROTIV POPLAVA" U UŠĆE SC