red-bull-bc-one-cypher-2014Prijavi se za Red Bull BC One
 
Predstavnik Srbije na regionalnom BC One finalu biće izabran na 2Hot4Stage rođendanskom festivalu.
Ovogodišnji BC One Cypher biće održan u okviru rođendanskog festivala koji organizuje ekipa 2Hot4Stage 21. februara u Ustanovi kulture Palilula.
Na ovom celodnevnom festivalu posvećenom hip hopu i plesu, publika će uživati u brojnim aktivnostima, a izbor za BC One predstavnika Srbije počeće u 18.30 i trajaće do 20 sati. Za titulu najboljeg srpskog brejkera nadmetaće se 16 finalista, koji će biti izabrani na osnovu video klipa, i oni neće plaćati kotizaciju za učešće na tom događaju.
 
Kako da se prijaviš?
 
Snimi video klip od 60 sekundi i okači ga na YouTube, a potom link zajedno sa ličnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, B-Boy nadimak, crew kome pripadaš)  pošalji na mejl [email protected], sa obaveznom naznakom: Prijava za BC One. Finaliste će izabrati sudija B-Boy Valo (Austrija).
Pobednik će predstavljati Srbiju na Red Bull BC One regionalnom finalu za istočnu Evropu koje se ove godine održava u Bakuu (Azerbejdžan) 5. septembra. Svetsko Red Bull BC One finale ove godine biće održano u Večnom gradu – Rimu – 14. novembra.
 
PHOTO: Bogdan Kosanović / Red Bull Content Pool
Povezana vest:  Na jednom mestu - druženje i NIVEA 5-u-1 rešenje za svaki tip kože