Zoran Kesic i ekipa Drzavnog posla na manifestaciji povodom Svetskog dana dece obolele od rakaZoran Kesić i ekipa Državnog posla podržali mlade lečene od raka

Popularni voditelji bili su deo manifestacije koja je održana u Stadion Shopping Centru povodom Međunarodnog dana dece obolele od raka.
Udruženje roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“ i Stadion SC obeležili su zajedno Međunarodni dan dece obolele do raka 15. februara, akcijom koja slavi život i ljubav i podržava najhrabriju decu u Srbiji.
Dolazak Zorana Kesića, kao i Dimitrija Banjca, Nikole Škorića i Dejana Ćirjakovića izazvao je pravo oduševljenje kod okupljenih posetilaca koji su ih nagradili ovacijama. Usledio je „Kviz čudnih pitanja“ u kome je ekipa „Državnog posla“ učestvovala sa mladima lečenim od raka i predstavnicima Unije srednjoškolaca Srbije, dok je u ulozi moderatora bio voditelj emisije „24 minuta“. Nakon jednočasovnog takmičenja koje je obilovalo duhovitim opaskama i smehom, Kesić je svečano proglasio da su pobednici Mladice, odnosno svi mladi lečeni od raka, dok je on zajedno sa kolegama dobio specijalne medalje.
-Mislimo da je veoma važno da javne ličnosti uzmu učešće u ovakvim humanitarnim događajima kako bi se podigla svest ljudi da pomognu koliko god mogu – poručili su autori serijala „Državni posao“.
U nastavku programa nastupili su srednjoškolski rock bendovi 5 minuta, Iluzija, Teddy Celestial i New Prayer, a mladi lečeni od raka tradicionalno su šišali na nulu sve one koji su na taj način želeli da se solidarišu sa obolelima.

Povezana vest:  Zvezde nazdravljale u ime humanosti