VB-MC-Gold-dama FB-post FEBDODATNI POPUSTI U TURISTIČKIM AGENCIJAMA UZ MASTERCARD  GOLD KREDITNU KARTICU VOJVOĐANSKE BANKE
 
Vojvođanska banka omogućila je korisnicima MasterCard Gold kreditne kartice veće popuste u turističkim agencijama i u prodavnicama satova i nakita širom zemlje. Popust koji traje do 10. marta u turističkim agencijama iznosi 2%, a u prodavnicama satova i nakita je u ovom periodu čak 5%.
U susret beogradskom Sajmu turizma tokom koga agencije tradicionalno obezbeđuju popuste za rane uplate aranžmana, dodatni popust od 2 posto u svim turističkim agencijama moći će da iskoriste svi oni koji plaćaju MasterCard Gold karticom Vojvodjanske banke.
„Uvek se trudimo da obezbedimo dodatne sezonske pogodnosti prilikom plaćanja svim karticama Vojvođanske banke. Ovo je sjajna prilika da klijenti pored postojećeg sajamskog popusta iskoriste i priliku da rezervišu turističke aranžmane i ostvare dodatni popust prilikom plaćanja MasterCard Gold karticom. Takođe, popust od 5 posto u prodavnicama nakita i satova predstavlja idealnu priliku za kupovinu poklona za Dan žena. „– kaže Maria Konstantinu, direktor funkcije Upravljanje mrežom i stanovništvo Vojvođanske banke.
„MasterCard Gold kreditna kartica Vojvođanske banke je premijum proizvod koji omogućava sigurna i jednostavna plaćanja uz mogućnost otplate u skladu sa ličnim finansijskim potrebama, dok istovremeno korisnicima obezbeđuje pristup brojnim pogodnostima, uključujući i besplatno korišćenje Biznis kluba na aerodromima u Beogradu i Beču. Novi popusti za korisnike MasterCard Gold kartica ove banke dodatno proširuju navedene pogodnosti i odgovaraju potrebama klijenata i sigurni smo da će korisnici zaista uživati u njima“, rekao je Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za tržišta Balkana.
Vlasnici MasterCard Gold kartica banke već imaju mogućnost besplatnog putnog osiguranja kao i pristup pogodnostima u okviru prestižnog MasterCard Elite programa i popuste i do 30% na medicinske usluge u zdravstvenim ustanovama. Popusti ostvareni plaćanjem MasterCard Gold kreditnom karticom biće uplaćeni na račun kartice, na kraju obračunskog ciklusa.
Povezana vest:  Ne dajte se prevariti: devet najčešćih mitova o držanju dijete koje stručnjaci razotkrivaju