Schauma Mirror Gloss 24hRaskošna nega i blistavo sjajna kosa svakog dana uz liniju Schauma Mirror Gloss 24h

Nova Schauma Mirror Gloss 24h* linija proizvoda pruža damama neophodnu negu za glatku i sjajnu kosu zdravog izgleda. Nedavno sprovedeno istraživanje ukazalo je na to da dame osim jake i bujne kose, najviše žele da im kosa ima blistav sjaj . Sa šamponom, balsamom i tretmanom za sjaj kose iz linije Schauma Mirror Gloss 24h*, njihova želja će konačno biti ispunjena. Uz redovnu upotrebu preparata iz nove linije kosa će imati dugotrajni blistavi sjaj.
Najlepše frizure i duga kosa izgledaju divno i privlačno samo ukoliko kosa sija. Schauma Mirror Gloss 24h* je prvi proizvod iz Schauma asortimana za blistavi sjaj i kosu koja poput ogledala reflektuje svetlost. A zahvaljujući formuli koja sadrži tečne mikro kristale koji čine strukturu kose glatkom, efekat traje neverovatna 24 sata.
Sa novom Schauma Mirror Gloss 24h* linijom proizvoda, Schwarzkopf se pobrinuo da ispuni zahteve svih dama, stoga je proširio paletu proizvoda sa specijalnim tretmanom razvijenim specijalno za sve tipove kose koji su svakodnevno izloženi spoljašnjim uticajima. Najbolji rezultati postižu se upravo kombinacijom sva tri proizvoda iz Schauma Mirror Gloss kolekcije:
Schauma Mirror Gloss 24h* šampon – savršeno pere i neguje kosu, čineći je glatkom i mekom na dodir;
Schauma Mirror Gloss 24h* balsam – neguje i olakšava raščešljavanje kose nakon pranja, čineći je do tri puta lakšom za oblikovanje i dajući joj glamurozni sjaj;
Schauma Mirror Gloss 24h tretman za sjaj kose – daje kosi blistav sjaj koji traje tokom 24 sata;

Povezana vest:  Druga Beogradska nedelja umetnosti okupiće više od 200 mladih umetnika