Poznati muskarci poklanjali ruze u StadionuPoznati muškarci ulepšali damama Dan žena u Stadionu

Voditelji Mašan Lekić, Ivan Golušin, Nemanja Velikić, Filip Ivanjac i pevač Filip Mitrović podelili su svim pripadnicama nežnijeg pola crvene ruže na manifestaciji u Stadion Shopping centru.
Iako je na proslavu Dana žena u Stadionu stigao pravo sa snimanja, voditelj TV Pink Ivan Golušin, kao pravi džentlmen, sa uživanjem je darivao pripadnice nežnijeg pola, poželevši im da budu uvek nasmejane. Njegov kolega iz emisije „City“ Filip Ivanjac potrudio se da i svaka devojčica dobije crvenu ružu u znak pažnje, a dolazak autora popularne emisije „Dosije“ na TV Prva Mašana Lekića izazvao je pravo oduševljenje pa je usledilo fotografisanje sa brojnim obožavateljkama. Među poznatim muškarcima koji su podržali manifestaciju u Stadionu bio je i voditelj Pinka Nemanja Velikić koji je damama dao korisne savete o održavanju zdravlja, dok je pevač Filip Mitrović strpljivo potpisivao autograme najmlađim posetiocima. Bivša košarkašica i manekenka Nataša Vukoje upoznala je sve zainteresovane sa rekonekcijom kao metodom alternativnog lečenja, a urednica i voditeljka emisije „Srbija na vezi“ na RTS-u Jelena Đorđević Popović predstavila je unikatno oslikavanje kožnih predmeta.
Tokom čitavog dana, dame su u Stadionu imale priliku da uživaju u besplatnim beauty tretmanima, uslugama frizera, astrologa, kristaloterapueta i tarot majstora, kreativnoj radionici za pravljenje bio sapuna, kao i degustaciji vina Di Luna Sangria.

Povezana vest:  Objavljena prva fotografija britanske princeze Šarlot