Threendie logoGateBizz lansirao Kickstarter kampanju za projekat Threendie 

Kompanija GateBizzCommunications je upravo lansirala Kickstarter kampanju za Threendie projekat, besplatnu 3D web platformu namenjenu za nezavisne modne dizajnere koji de imati šansu da predstave svoje kreacije u virtualnim izlozima. Projekat je u završnim fazama realizacije, a podrška za kampanju je neophodna kako bi se platforma dovršila, testirala i omogudila jednostavan pristup svim korisnicima.

Moćno marketinško oružje za modne dizajnere širom sveta

Virtuelna 3D galerija predstavlja inovativni marketinški alat koji de pružiti šansu dizajnerima da se predstave na način na koji žele i zamišljaju bez ograničenja kada je kreativnost u pitanju.
Threendie platforma je mesto gde de modni dizajneri širom sveta modi da se okupe i predstave svoje kreacije, uređujudi izloge uz pomod svojih reprezentativnih fotografija rada. Pored toga, Threende predstavlja i idealno mesto gde de ljubitelji mode modi da se šetaju, razgledaju i povezuju sa istomišljenicima širom sveta. U celini, Threendie predstavlja jednu potpuno drugačiju zajdnicu modnih umetnika širom sveta.
 

Virtuelni modni svet – Threendie

Zamislite da na jednom mestu imate sudar kultura iz svih delova sveta. Kreacije od San Franciska tipičnog hipsterskog grada, Njujorka poznate svetske modne metropole, do Berlina grada mlade umetničke populacije pa sve do Tokija. Svi oni zajedno imade šansu da prikažu svoje unikatne radove auditorijumu iz celog sveta na potpuno nov vizualni način.
Upravo ta raznolikost i dostupnost uticaja iz različitih delova sveta je ono čemu GateBizz tim teži – razvoj, originalnost i kreativnost.
Galerija je projektovana tako da obuhvata realne prostorne elemente, eksponate koji de biti lako promenljivi u zavisnosti od izložbe. Projekat je konstruisan tako da su svi delovi brzo promenljivi čime odgovaramo na svestranost različitih stilova.

Pratite progres Kickstarter kampanje i budite u toku sa novostima na Threendie društvenim mrežama.

 

 

 

Povezana vest:  MIKSER DESIGN FOOD @ MIKSER HOUSE 24. marta