MG MIVELA VODA ZLATNI SPONZOR FESTIVALA ZDRAVLJAMG MIVELA VODA ZLATNI SPONZOR FESTIVALA ZDRAVLJA

U okviru nedavno održanog Festivala zdravlja profesor dr Tomislav Jovanović je održao dva akreditovana predavanja na temu „Magnezijum u službi očuvanju zdravlja“. Posebno je istakao
blagotvorni uticaj magnezijuma iz „Mg Mivela“ vode na opšte zdravstveno stanje čoveka, na smanjenje umora, njegov doprinos normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. „Mg Mivela“ voda je jedinstvena po svom sastavu jer u jednoj litri sadrži magnezijum u količini od 343mg koji brzo i lako dospeva do svake ćelije organizma, zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim značajnim mineralom i doprinosi očuvanju zdravlja. Profesor dr Tomislav Jovanović je veliki deo svog naučnog angažovanja posvetio istraživanju uticaja magnezijuma iz „Mg Mivela“ vode na zdravlje ljudi i vodeći je stručnjak u zemlji iz ove oblasti. Deo rezultata tih israživanja je prezentovao i na pomenutim predavanjima. Na temu blagotvornog uticaja magnezijuma u svakodnevnoj borbi protiv stresa govorila je i Dragana Jovanović, life coach i osnivač Life centra, koja je posetioce uvela i u osnove antistres tehnika.
„Festivala zdravlja“ je u cilju promocija zdravih životnih navika zajedno sa „Mg Mivela“ vodom organizovao i brojne edukativne, a istovremeno i zabavne aktivnosti, nagradne igre i ankete koje su doprinele širenju znanja o značaju svakodnevnog unosa magnezijuma.

Povezana vest:  Beč: Rashlađene prostorija bez klima-uređaja