FashionglamRnR ziri

ODRŽAN VELIKI MODNI KASTING ZA MODELE I MANEKENE

Prošlog vikenda u hotelu Hyatt Regency (restoran Foccacia) održan je veliki regionalni modni kasting u organizaciji modne agencije FashionglamRnR iz Beograda. Na kasting se prijavio veliki broj momaka i devojka iz zemalja regiona, sa i bez profesionalog iskustva u modnom svetu. Cilj agencije kroz kasting bazirao se na potragu za talentovanim, ozbiljnim i vrednim individuama koje su spremne za rad u modnoj industriji. Pored izbora za nova lica, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa radom, mladih nada domaćeg dizajna koji su deo velikog projekta „ Made in Serbia“ čiji je cilj lansiranje naših talenata na internacionalne platforme mode (TRANOI, BETOSEE Pariz, NY, WHO’S NEXT, Pariz)

Povezana vest:  Modni dizajneri najavljuju iznenađenja za veče Oskara

FashionglamRnR
Eminentni gosti modnog sveta iz zemlje i inostranstva uveličali su dogadjaj svojim prisustvom i podržali projekat , koji je po mišljenju mnogih veliki korak za napredak mode na prostorima naše zemlje ali i poveznica sa zemljama regiona i šire. Pored Ive Jestratijevć i Jane Barjaktarević osnivača modne agencije, podršku pri izboru najreprezentativijih modela pružili su im Tadashi Campos Makabe vlasnik česke mode agencije Supermoda, Luigi Giuliani vlasnik čuvenih modnih agencija ICE i Monster iz Milana, Tamara Jarić poznata modna kreatorka, glumica Kalina Kovačevi i glavni i odgovorni urednik magazina Harper’s Bazar-a Petar Janošević. Žiri je izabrao top tri modela, od kojih je najbolji plasiran model dobio ekskluzivni ugovor za inostrane aganžmane. Sva tri modela dobilu su modni editorijal i book sa FGRNR timom stilsta, frizera i šminkera.
Kompanija FashionGlamRnR osnovana je 2008. godine u Beogradu. FashionGlamRnR tim čini jedinstven spoj kreativnih I energičnih ljudi sa dugogodišnjim radnim iskustvom u modnoj industriji. Osnivači agencije su Iva Jestratijević Milivojević i Jana Barjaktarević, dobro poznata lica iz sveta mode kako kod nas tako i u svetu.

Povezana vest:  Promocija kompanije Seletti, (R)EVOLUTION IS THE ONLY SOLUTION