IDEA - jaja u novinama
BOGATA PONUDA USKRŠNJIH JAJA U IDEA PRODAVNICAMA ŠIROM SRBIJE
 
U susret Uskrsu, IDEA u svim svojim prodavnicama širom Srbije, do nedelje 12. aprila, kupcima nudi odličan izbor proizvoda za pripremu bogate uskršnje trpeze, kao i najkvalitetnija domaća jaja B klase po ceni od samo 7,77 dinara po komadu.
IDEA je za sve potrošače, samo u IDEA extra i super prodavnicama, u autentičnom pijačnom ambijentu, omogućila i kupovinu jaja na komad, a pored domaćih kokošijih jaja uvrstila je i najširi asortiman jaja pristiglih iz celog sveta.
Pored širokog asortimana jaja u našoj ponudi možete pronaći i nojevo jaje po ceni od samo 3.999 dinara. Ovo jaje je teško oko 2 kilograma ili kao 24 kokošoja jaja, a potrebno je oko 90 minuta da bi se u potpunosti skuvalo i postalo spremno da na njemu iscrtate najneobičnije uskršnje šare i iznenadite sve one koji tog dana budu posetili vaš dom.
Za sve one koji žele da farbaju veliki broj prazničnih jaja, ali i da tom prilikom sačuvaju svoj kućni budžet, IDEA je obezbedila kokošija jaja B klase po ceni od samo 7,77 dinara po komadu i veliki izbor fabri za jaja po povoljnim cenama već od 2,99 dinara.
Za prazničnu trpezu IDEA vam nudi i sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama, a kako svako slavlje ne može proći i bez mesnih specijaliteta, u ponudi možete pronaći i sveže praseće meso kontrolisanog kvaliteta po ceni od samo 359.99 dinara za kilogram.
Svi potrošači koji poste na Veliki petak, već od danas mogu pronaćil u našim objektima svežeg domaćeg šarana po ceni od samo 299,99 dinara po kilogramu i tako pripremiti najkvalitetniju posnu trpezu za svoju porodicu.
U želji da svim potrošačima u našoj zemlji izađe u susret kako bi uspeli da se spreme za Uskrs, jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika, IDEA je odlučila da svim danima osim 12. aprila radi redovno radno vreme. Na ovaj način više od 290 IDEA prodavnica širom Srbije biće na raspolaganju svim potrošačima koji žele da sebi dragim osobama, uz brojne akcije i pogodnosti, pripreme najlepšu prazničnu trpezu.
Požurite u IDEU čekaju Vas brojna sniženja!
Povezana vest:  P&G brend Pampers i DM podržavaju Fondaciju Ana i Vlade Divac za obnovu igrališta u srpskim vrtićima