marija cetkovic miss srbijeMnogobrojne poznate ličnosti učestvuje na humanitarnoj košarkaškoj utakimici

Miss Srbije Marija Ćetković koja će Srbiju predstavljati ove godine na izboru za Miss sveta je promo lice izuzetnog humanitarnog projekta čiji je glavni organizator Kompanija Miss Yu.
Naime, u Beogradu se u sredu 15. aprila u Hali sportova Novi Beograd sa početkom u 18 časova održava humanitarna košarkaška utakmica poznatih ličnosti.
Šta mogu posetioci da očekuju 15.aprila u Hali Sportova?
– Više od 40 poznatih ličnosti iz raznih sfera javnog života (glumci, glumice, pevači, pevačice, novinari, političari, aktuelni sportisti, bivše sportske legende) je potvrdilo učešće na utakmici. Između ostalih pod obručima će zaigrati: članovi Amadeus Benda, Aleksandra Prijović, Bora Đorđević, Goga Sekulić, Darija Stanojević, Danijela Vranić, Marko Bulat, Ljubomri Perućica, kaskader Uroš Ćertić, Milica Mandić, Dragan Marinković Maca, Čaba Silađi, Miladin Šilobad, Dr Filgud, Vjera Mujović, Rada Đuričin, Nikolina i Saša Kapor,Ćemo, Suzana Mančić, Irina Radović, Vesna Čipčić, Milena Ćeranić i mnogi drugi. Specijalni gost biće i legenda srpske košarke Moka Slavnić. Svakodnevno nam potvrđuju učešće. Veliko nam je zadovoljstvo što je krenulo i interesovanje za prodaju karata. Svi koji dođu mogu da očekuju bogat muzički program i da vide poznate ličnosti kako se snalaze pod obručima. Svrha akcije je da svi pomognemo u skladu sa svojim mogućnostima. Utakmica počinje u 18 časova a karte se mogu kupiti na blagajni Hale Sportova na dan utakmice.
Kompanija Miss Yu, pored svoje glavne aktivnosti u cilju promocije naše zemlje i devojaka koje je predstavljaju, organizuje i podržava razne humanitarne akcije. Kome su namenjena sredstva od prodatih ulaznica sa humanitarne utakmice?
-Sredstva prikupljena od prodaje karata će biti dodeljena udruženju“ LIX“ iz Beograda, koje sprovodi jedinstven autorski program u svetu, tretman lečenja dece sa autizmom i teškoćama. Udruženje vodi naša proslavljena košarkašica Ljiljana Stanojević, jedna od najboljih plejmejkeri Jugoslavije i za svoj rad je dobila pregršt nagrada. Sredstva takođe idu udruženju“ IZIDA“ iz mog rodnog Feketića za dnevni boravak lica sa smetnjama u razvoju.
Pored toga što je zvanično najlepša devojka Srbije, Marija je i bivša košarkašica.
Prve košarkaške korake napravila je u KK Njegoš Lovćenac u petom razredu osnovne škole. Ubrzo je zaigrala za reprezentaciju Vojvodine. Drugi klub za koji je nastupala je KK Vrbas Medela. Tri godine je bila njihov član i igrala u Prvoj ligi. Bila je član kadetske i juniorske reprezentacije Srbije. Marija je izabrana i za promotivno lice Trke Zadovoljstva na ovogodišnjem Beogradskom Maratonu. Marija će otvoriti trku na 5 kilometara.

Povezana vest:  Schwarzkopf proslavlja 120 godina profesionalne nege kose, a mi imamo poklone za vas!