supernatural1„Reciklirajte i Vi“ na festivalu Supernatural
 
I ove godine, na festivalu Supernatural koji će biti održan u nedelju, 26. aprila, na Adi Huji, Apatinska pivara organizuje akciju „Reciklirajte i Vi“, od 15 do 18 časova, u saradnji sa Fondom ReCan i Solagro timom.
U okviru akcije, posetioce Festivala čeka poseban bicikl za reciklažu, a svima onima koji pomoću njega budu reciklirali limenke, Apatinska pivara pokloniće sadnicu crnog bora.
Ekološka svest nije jedina motivacija za posetioce, jer će kompletan reciklažni materijal prikupljen biciklom za reciklažu biti doniran Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara Banata. U okviru projekta „Čep za hendikep“, ovo udruženje od prodaje reciklažnog materijala prikuplja novčana sredstva za kupovinu preko potrebne opreme za svoje članove (invalidska kolica, štake, hodalice).
Kampanja „Reciklirajte i Vi“ Apatinske pivare uspešno se realizuje od 2008. godine, preko brojnih aktivnosti i velike podrške posetilaca festivala Supernatural. Zahvaljujući njihovom zalaganju, od prošlogodišnje akcije recikliranja na festivalu Apatin je dobio novu šumu, pošto je Pivara, u okviru svoje 258. godišnjice tada gradu donirala isto toliko sadnica.
Povezana vest:  Ukradena Degoova slika vredna 30 miliona evra