Sabine SchulzReč stručnjaka o NIVEA In-Shower Q10 losionu za učvršćivanje kože

Sabine Schulz, radi u sektoru za Istraživanje & razvoj NIVEA proizvoda za negu tela, u okviru kompanije Beiersdorf  i rado je odgovotila na nekoliko pitanja o NIVEA In-Shower Q10 losionu za učvršćivanje kože koji predstavlja nov i jednostavan put do zategnute kože.

Novi NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože  primetno učvršćuje kožu. Šta je to što ovaj proizvod čini tako posebnim?

NIVEA In-Shower Q10 losion za negu tela sa jedinstvenim zrncima koenzima Q10, efikasno učvršćuje kožu. Ovo je prvi NIVEA proizvod koji nudi izuzetno inovativnu tehnologiju, omogućavajući na taj način potrošačima da učvrste kožu već tokom prijatnog tuširanja.

Kako se koristi ovaj in-shower proizvod? Da li se njegova primena razlikuje od postojećih NIVEA In-Shower proizvoda?

Povezana vest:  Patrizia Pepe: Elegancija i ženstvenost u zagrljaju razigranih boja

Primena je podjednako jednostavna kao i kod drugih NIVEA In-Shower proizvoda za negu tela. Kako bi vaša koža izgledala čvršće, dovoljna su svega četiri jednostavna koraka: kao i inače istuširajte se gelom za tuširanje, nakon toga nanesite NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože na vlažnu kožu i osetićete neodoljivi efekat masaže. Zatim ga isperite vodom i uživajte u blagom osećaju hlađenja i zategnute kože. Potom se obrišite i odmah možete da se obučete.

Kako ste odlučili da uvrstite koenzim Q10 u ovu formulaciju? Šta je to što ovaj sastojak čini tako posebnim?

Jedinstvena formula kombinuje koenzim Q10, koji pruža efekat učvršćivanja, sa mentolom koji rashlađuje. Koenzim Q10 se prirodno nalazi u ljudskom organizmu i ključan je za odvijanje procesa metabolizma i regeneracije ćelija. Nažalost sa godinama nivo ovog koenzima opada.

Povezana vest:  Isprobajte jedinstveni pronalazak na Supernatural festivalu: Solagro Recikl - bicikl koji reciklira limenke!

Mentol budi onaj prijatan osećaj hlađenja, pružajući koži svežinu i snagu. Zahvaljujući jedinstvenom odabiru sastojaka, NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože učiniće da vaša koža izgleda zategnuto odmah nakon tuširanja.

Posebna zrnca u ovoj formuli pružaju osećaj nežne masaže. Zašto ste izabrali baš ovakav način nanošenja?

Hidrirajuća fomula sa vidljivim Q10 zrncima aktivira se u kontaktu sa vodom i topi na koži istog trenutka. Na ovaj način korisnicima je omogućeno da odmah osete i doslovno vide sve blagotvorne efekte ovog losiona i uživaju u glatkoj i čvrstoj koži.

NIVEA In-Shower Q10 losion za ucvrscivanje kozeDa li NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože poseduje i karakteristike pilinga sa zrncima koja masiraju?

Za razliku od mnogih piling proizvoda, novi NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože omogućava nežnu masažu sa osećajem čvršće, negovane kože, odmah nakon brisanja peškirom. U samo jednom koraku, lagano uklanja izumrle ćelije sa površine kože, pomaže učvršćivanje kože još dok ste pod tušem i čini kožu glatkom i zategnutom. Ovaj losion je idealan ukoliko ste u žurbi i nemate mnogo vremena.

Povezana vest:  BALETSKA SENZACIJA ZA KRAJ ROĐENDANSKOG SLAVLJA

Da li NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože postavlja nove trendove kada je reč o proizvodima za učvršćivanje i hidrataciju kože?

Obavili smo mnoga istraživanja tokom razvoja ove jedinstvene formule. NIVEA je uspela da pronađe način kako da objedini prijatnu hidrataciju sa zatezanjem kože. Ali otišli smo i jedan korak dalje i omogućili upotrebu ovog losiona direktno pod tušem. Tehnologija sa Q10 zrncima koja nežno masiraju, u ovom momentu je jedinstvena i poseduje veliki potencijal koji može da kreira jedan sasvim novi trend na tržištu široke potrošnje.